Fotbal intern

Atacul violent al lui George Pușcaș a lăsat urme. Cum arată fundașul armean lovit. Foto

01.04.2021 | 16:53
Atacul violent al lui George Puscas a lasat urme Cum arata fundasul armean lovit Foto
ADVERTISEMENT

Atacul violent al lui George Pușcaș asupra fundașului Andre Calisir în meciul Armenia – România a lăsat urme terifiante pe corpul fotbalistului legitimat în Grecia, la Apollon Smyrnis.

În minutul 77 al întâlnirii de la Erevan, la scorul de 2-1 pentru ”tricolori”, atacantul de la Reading l-a lovit cu piciorul în umăr pe jucătorul armenilor și a fost eliminat pentru că a pus în pericol integritatea adversarului.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, l-a atacat pe Pușcaș spunând că nu îl înțelege pe atacant, care în momentul în care nu joacă își arată vizibil nemulțumirea, iar în momentul în care intră pe teren face numai prostii.

Cum arată ”victima” lui George Pușcaș, după atacul violent din meicul Armenia – România

A doua zi după victoria istorică în fața României, Federația de Fotbal din Armenia a prezentat pe rețelele de socializare urmele atacului violent pe care George Pușcaș l-a avur asupra lui Andre Calisir.

ADVERTISEMENT

”Victorie obținută cu sânge și sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă… Totuși, chiar și după asta, a continuat să lupte până la final cu zâmbetul pe buze, ca de obicei”, au scris armenii pe contul de Twitter.

Antrenorul Marius Șumudică s-a arătat contrariat de jocul reprezentativei noastre și  a criticat dur prestațiile lui George Pușcaș și Vasile Mogoș. Despre atacantul de la Reading a spus că a jucat execrabil și nu și-a creat nicio ocazie de gol împotriva Armeniei.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, arătat cu degetul după eșecul de la Erevan

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a arătat furios după rușinea României din Armenia și consideră că naționala noastră poate învinge orice reprezentativă și se poată clasa pe primul loc în grupa din preliminariile CM 2022.

Imediat după jocul de la Erevan, patronul ”roș-albaștrilor” a vorbit pentru FANATIK și a lăsat să se înţeleagă că selecționerul Mirel Rădoi nu ar mai trebui să rămână pe banca ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a ajuns la 11 meciuri pe banca echipei naţionale, cu o partidă mai puţin decât Christoph Daum, considerat cel mai slab selecţioner din istoria României. După înfrângerea cu Armenia, fostul fotbalist al FCSB poate uşor să-i ia locul neamţului în topul ruşinos al selecţionatei.

ADVERTISEMENT