News

Atenție, imagini șocante. Motivul pentru care o mamă din Prahova a publicat o filmare cu fiica ei bătută cu sălbăticie. Video

Imagini revoltătoare, în care o adolescentă este lovită cu sălbăticie de o altă tânără, au fost fost postate chiar de mama victimei.
03.02.2024 | 17:07
Atentie imagini socante Motivul pentru care o mama din Prahova a publicat o filmare cu fiica ei batuta cu salbaticie Video
O tânără din Prahova a fost agresată și filmată, iar imaginile au fost postate de mama ei / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

O femeie din Prahova a recurs la un gest disperat, după ce fiica ei de 15 ani a venit bătută acasă. Tânăra a povestit că a fost agresată de o fată de vârsta ei, iar la agresiune au asistat și alți adolescenți care au filmat scena cu telefoanele mobile.

Agresoarea, identificată de poliție după imaginile video

Nu a durat mult până când mama tinerei agresate a intrat în posesia unei filmări în care fiica ei este snopită în bătaie de agresoare. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și o arată pe victimă culcată, cu fața la pământ, în timp ce agresoarea o lovește cu pumnii, palmele și picioare.

ADVERTISEMENT

„Vă rog  să găsiţi această fată din Ploieşti care mi-a bătut fata mea, daţi-o pe mâna Poliţiei. Anunţaţi poliţia, vă rog frumos, să o găsească, eu acum am aflat”, a scris mama fetei, într-un anunț postat pe Facebook.

tanara batuta prahova
Tânăra a fost ținută la pământ și lovită de agresoarea ei / Foto: Captură Facebook

Imaginile s-au viralizat imediat, iar la scurt timp, poliția a anunțat că a identificat-o pe agresoare (vezi imaginile cu agresiunea aici).

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri

„La data de 2 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 23 ianuarie a.c., două minore de 15 ani, din comuna Brazi, respectiv comuna Bărcăneşti, s-ar fi întâlnit într-un parc din municipiul Ploieşti unde au avut o discuţie în contradictoriu, ulterior, una dintre tinere agresând-o pe cealaltă, cu pumnii şi palmele, trăgând-o totodată de păr.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, domiciliată în comuna Bărcăneşti, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale în consecinţă, în urma administrării probatoriului.

La acest moment moment, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, au declarat reprezentanții ISU Prahova, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Agresoarea care apare în filmări are tot 15 ani. Nu este foarte clar, până la acest moment, care a fost motivul care a stat la baza conflictului.

ADVERTISEMENT