Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ați accepta funcția de comandant al CSA Steaua? Cuvântul de aur spus de Talpan

Florin Talpan a răspuns fără să stea pe gânduri la întrebarea „Ați accepta funcția de comandant al CSA?”.
03.11.2023 | 15:58
Ati accepta functia de comandant al CSA Steaua Cuvantul de aur spus de Talpan
Ați accepta funcția de comandant al CSA? Cuvântul de aur spus de Talpan. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Juristul CSA a vorbit inclusiv despre marele său vis, acela de a fi numit comandant.

Cum a răspuns Florin Talpan la întrebarea „Ați accepta funcția de comandant al CSA?”

(n.r. – ați accepta funcția de comandant al clubului?) Da! Dar trebuie făcută curățenie și toți cei care fac rău clubului și sunt incompetenți trebuie să plece. Dar cred că pleacă ei de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Să știți că sunt în club și persoane care își fac treaba. Dacă dau câteva nume… Dar nu aș vrea să dau nume. Sunt dați la o parte, marginalizați, ca să le închidă gura. Dar persoanele de care zic au făcut cinste României”, a mărturisit Florin Talpan, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Talpan, propus comandant și de către Dumitru Dragomir

Inclusiv Dumitru Dragomir crede că Florin Talpan are face o treabă bună în calitate de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Juristul i-a răspuns fostului șef de la LPF la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Domnul Dragomir a spus în emisiune că vă propune pe dumneavoastră să fiți comandantul clubului Steaua”, a deschis Horia Ivanovici discuția. „Îi mulțumesc din suflet.

Este un om deosebit. Știu că la un moment dat a mai greșit și dumnealui față de mine. Dar, este un om care a spus de multe ori că sunt un jurist bun și multe altele”, a reacționat Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii l-a întrebat pe juristul de la CSA dacă ar accepta această poziție: „Credeți că ar fi corect ca după toată munca și lupta pe care ați avut-o, să fiți dumneavoastră comandantul clubului?”

„Dacă eram comandantul clubului când mi-am dorit, în anul 2000. De atunci și până acum, echipa aceasta juca în Liga 1 de zbârnâia. Dar, nu s-a vrut. Sunt și alte interese”, a răspuns juristul de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii se vede pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, în fiecare luni, marți și vineri.

Ați accepta funcția de comandant al CSA? Cuvântul de aur spus de Talpan

ADVERTISEMENT