Sport

Atmosferă de zile mari în Giulești la Rapid – CFR Cluj! Fanii au aprins stadionul

Fanii Rapidului au aprins stadionul, creând o atmosferă de zile mari în Giulești la derby-ul din play-off cu CFR Cluj.
01.05.2023 | 21:00
Atmosferă de zile mari în Giulești la Rapid - CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Suporterii giuleșteni au sărbătorit o facțiune a galeriei, mai exact niște fani din Târgoviște, al căror grup a împlinit 10 ani, motiv pentru care au făcut o scenografie, pe care era desenat Vlad Țepeș.

Atmosferă de zile mari în Giulești la Rapid – CFR Cluj

Fanii Rapidului au creat o atmosferă de zile mari în Giuleși la duelul dintre Rapid și CFR Cluj, aceștia sărbătorind și împlinirea a 10 ani a unei facțiuni a suporterilor.

ADVERTISEMENT

Și meciul a început la fel de puternic precum cântecele suporterilor, cele două formații marcând nu mai puțin de trei goluri în primele 15 minute ale confruntării, spre bucuria microbiștilor.

Rapid a deschis scorul în minutul 8, prin Marko Dugandzic, care a executat perfect o lovitură de la 11 metri, după care Matthias Kait a înscris în minutul 12, cu un șut puternic din afara careului.

ADVERTISEMENT

Replica elevilor lui Dan Petrescu nu s-a lăsat așteptată prea mult, iar Christopher Braun reușea să reducă din diferență în minutul 15, centrând spre Janga, iar mingea a avut mult efect și a intrat în poarta giuleștenilor, fără să fie atinsă de atacantul CFR-ului.

„Mă gândesc doar să câștig meciul de mâine!”

Adrian Mutu a vorbit înaintea partidei cu CFR Cluj și a spus că își dorește o victorie din partea echipei sale, pentru a continua forma bună începută la meciul cu FCSB, scor 1-0: „CFR, echipa campioană din ultimii 5 ani, nu este niciodată ușor, mai ales că ei vin după o perioadă dificilă în ceea ce privește rezultatele și cu siguranță vor fi supărați.

ADVERTISEMENT

Vor avea mare dorință de a câștiga din nou, așa cum au fost obișnuiți, deci va fi un meci extraordinar de greu, cu o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun.

Bineînțeles că noi ne dorim victoria, ne dorim să dăm continuitate și noi rezultatelor, sperăm să o obținem mâine seară. Sperăm să facem un meci bun și să fim mai concreți în fața porții, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea și să aducem puncte, asta e cel mai important”.

ADVERTISEMENT

„CFR-ul cred că are cei mai buni jucători din ligă, foarte buni și foarte mulți. În afară de Deac și Burcă, să spunem așa, căpitanii echipei, ceilalți sunt jucători experimentați, obișnuiți să câștige, obișnuiți să joace sub presiune, deci ne așteaptă un meci foarte greu.

Noi ne gândim la noi, nu ne gândim la CFR, o victorie mâine ar da continuitate rezultatelor noastre și posibilitatea de a ne apropia de locul 4, noi la asta ne gândim, nu ne interesează celelalte echipe, doar Rapid. Mă gândesc doar să câștig meciul de mâine!”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT
Tags: