Fotbal international

Atmosferă electrizantă făcută de peste 15.000 de tunisieni la meciul cu Danemarca. Video

Suporterii tunisieni au făcut spectacol pe Education City Stadium în meciul cu Danemarca din prima etapă a grupei D a Campionatului Mondial din Qatar.
22.11.2022 | 17:04
Atmosfera electrizanta facuta de peste 15000 de tunisieni la meciul cu Danemarca Video
Fanii tunisieni au făcut spectacol în meciul cu Danemarca de la Cupa Mondială. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Fanii Tunisiei au luat cu asalt Education City Stadium în meciul cu Danemarca din prima etapă a grupei D de la Campionatul Mondial din Qatar. Îmbrăcați în culoarea roșu, reprezentativă pentru naționala Tunisiei, suporterii au făcut o atmosferă electrizantă în tribunele arenei de 40.000 de locuri.

Suporterii Tunisiei, la înălțime. Spectacol total oferit în meciul cu Danemarca

Suporterii africani ai Tunisiei au fost protagoniștii unui spectacol de zile mari în tribunele arenei din Al Rayyan. Provocați de Aissa Laidouni, fostul jucător al lui FC Voluntari, fanii Tunisiei au cântat și și-au încurajat războinic echipa favorită în duelul cu Danemarca.

ADVERTISEMENT

Cei aproximativ 15.000 de fani tunisieni, prezenți în Qatar pentru meciurile Tunisiei, au purtat tricouri, eșarfe și au fluturat steaguri ale Tunisiei, iar culoarea roșu a pus stăpânire pe stadionul modernizat pentru Campionatul Mondial 2022.

Suporterii africani au dat tonul înainte de fluierul de start al „centralului” Cesar Ramos. Fanii tunisieni au făcut fotografii, au fluturat steagul Tunisiei și au cântat în jurul stadionului. În următorul meci, Tunisia o întâlnește pe Australia, sâmbătă, 26 noiembrie, ora 12:00, iar suporterii vor fi nevoiți să se deplaseze în orașul Al Wakrah pe Al Janoub Stadium.

ADVERTISEMENT

Fanii tunisieni pe Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik
Fanii tunisieni pe Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik
Fanii tunisieni pe Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik
Fanii tunisieni pe Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik
Fanii tunisieni în jurul stadionului Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik
Fanii tunisieni în jurul stadionului Educational Stadium City. Sursă foto: Fanatik

Alissa Laidouni, atitudine războinică în meciul cu Danemarca

Alissa Laidouni, titular în zona mediană a Tunisiei, a evoluat în Liga 1 pentru FC Voluntari în perioada 2018-2020. Mijlocașul tunisian a fost cel care le-a dat startul fanilor tunisieni. La începutul partidei, în minutul 2 al întâlnirii, Alissa Laidouni a avut o intervenție hotărâtă la Christian Eriksen.

Intervenția a fost regulamentară, iar, după ce s-a ridicat de jos, Alissa Laidouni s-a adresat suporterilor africani cărora le-a făcut semn să fie mai gălăcioși și să își încurajeze echipa favorită.

ADVERTISEMENT

Fanii formației lui Jalel Kadri au izbucnit în momentul în care Alissa Laidouni s-a lovit cu pumnul în piept în semn de respect și dragoste pentru țara africană. Tunisia face parte din grupa D a Cupei Mondiale din Qatar alături de Danemarca, Australia și Franța.

Tunisia, remiză albă cu Danemarca în primul meci la Campionatul Mondial din Qatar

Tunisia a remizat spectaculos cu Danemarca, scor 0-0 în prima etapă a grupei D a Campionatului Mondial din Qatar. Prima șansă de gol a meciului le-a aparținut africanilor, însă reușita lui Jebail a fost anulată în minutul 24 pe motiv de ofsaid.

ADVERTISEMENT

Tot Jebail a fost aproape să deschidă scorul în finalul primei reprize, însă Schmeichel a respins în corner execuția atacantului. Repriza secundă le-a aparținut nordicilor. În minutul 57, Kasper Dolberg a reușit să trimită cu capul spre poartă, dar Dahmen a respins.

Cea mai mare ocazie a meciului le-a aparținut elevilor lui Kasper Hjulmand. Fundașul Barcelonei, Andreas Christensen, a trimis spre poartă cu capul, dar mingea a lovit doar bara, iar cele două echipe și-au împărțit punctele.

ADVERTISEMENT