Fotbal international

Un fost jucător din Liga 1 a întărâtat fanii în startul meciului Danemarca – Tunisia. Gestul care a ridicat tot stadionul în picioare. Video

Întâlnirea Danemarca - Tunisia deschide Grupa D de la Cupa Mondială, iar jocul a început cu un moment plin de dorință al unui fost jucător din Liga 1.
22.11.2022 | 15:45
Un fost jucator din Liga 1 a intaratat fanii in startul meciului Danemarca  Tunisia Gestul care a ridicat tot stadionul in picioare Video
Întâlnirea Danemarca - Tunisia deschide Grupa D de la Cupa Mondială, iar jocul a început cu un moment plin de dorință al unui fost jucător din Liga 1. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Nordicii au venit cu mari speranțe în Qatar, după parcursul foarte bun de la Euro 2020, dar africanii sunt o formație bine așezată în teren.

Danemarca – Tunisia a început cu un moment inedit oferit de un fost jucător în Liga 1

Meciul Danemarca – Tunisia, din Grupa D de la Cupa Mondială, a început cu un gest războinic al lui Aissa Laidouni, fost jucător în Liga 1. Mijlocașul tunisian a jucat timp de două sezoane la FC Voluntari, în perioada 2018-2020.

ADVERTISEMENT

În minutul 2 al întâlnirii de pe Education City Stadium din Al Rayyan, danezul Christian Eriksen a primit o minge în banda dreaptă, dar preluarea a fost puțin prea lungă și i-a permis lui Laidouni să aibă un tackling în forță.

A fost o intrare extrem de decisă, dar perfect regulamentară. Christian Eriksen a încercat să ajungă primul la balon, dar și-a dat seama că nu va reuși și și-a tras la timp piciorul. Totuși, el s-a atins cu Laidouni și a fost imediat doborât de forța tunisianului, dar nici nu s-a pus problema de fault.

ADVERTISEMENT

Imediat după tacklingul reușit mingea a ieșit în aut de margine, iar Laidouni s-a ridicat și a început să facă gesturi războinice către cei aproximativ 14.000 de fani tunisieni prezenți la meci. Fotbalistul tunisian a început să dea din mâini către proprii suporteri, cerându-le să încurajeze echipa în dificilul joc împotriva Danemarcei.

Înainte de a-și relua poziția în teren, Laidouni s-a lovit cu pumnul în piept, în dreptul inimii, arătându-și dragostea pentru țară și națională. A fost momentul în care suporterii Tunisiei au explodat practic, iar atmosfera din stadion a devenit incendiară.

ADVERTISEMENT

Eriksen joacă la un nou turneu final după accidentul de la Euro 2020

Danezul a fost protagonistul unui moment dramatic la Campionatul European din 2020. Eriksen s-a prăbușit pe teren în meciul cu Finlanda în urma unei crize cardiace care i-a pus viața în pericol. Deși i s-a spus că este periculos să mai joace fotbal, el a ținut să-și continue cariera.

Înaintea primului joc de la Cupa Mondială din Qatar, Christian Eriksen a mărturisit că este recunoscător pentru că a trecut peste acea problemă și a dezvăluit că în timpul recuperării se gândea doar la prezența la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Aissa Laidouni, în vârstă de 25 de ani, a fost adus la FC Voluntari în vara anului 2018 de la echipa a doua a clubului francez Angers. Mijlocașul tunisian a jucat în 56 de meciuri pentru ilfoveni în toate competițiile, reușind să marcheze 7 goluri. În vara anului 2020, el a fost cedat pentru 600.000 de euro la formația Ferencvaros.

ADVERTISEMENT