Fotbal international

Senegal – Olanda, meciul vedetă al zilei de luni de la Cupa Mondială. Cote apetisante, variante multiple și o posibilă primă surpriză

Începem spectacolul pariurilor pe meciurile de la Cupa Mondială din Qatar cu întâlnirea Senegal - Olanda, cel mai atractiv joc al zilei de luni, 21 noiembrie.
20.11.2022 | 16:15
Senegal  Olanda meciul vedeta al zilei de luni de la Cupa Mondiala Cote apetisante variante multiple si o posibila prima surpriza
Începem spectacolul pariurilor pe meciurile de la Cupa Mondială din Qatar cu întâlnirea Senegal - Olanda, cel mai atractiv joc al zilei de luni, 21 noiembrie. Sursă foto: Twitter KNVB
ADVERTISEMENT

Trupa lui Louis van Gaal a fost inclusă între favoritele la câștigarea trofeului, în ciuda faptului că ”portocala mecanică” a pierdut trei finale mondiale.

Cote interesante pentru partida Senegal – Olanda de la Cupa Mondială

Seria pariurilor pe meciurile de la Cupa Mondială este deschisă de jocul Senegal – Olanda, din Grupa A, care este programat luni, 21 noiembrie, de la ora 18:00, iar Betano oferă o listă stufoasă de cote din care doritorii să-și poată alege.

ADVERTISEMENT

„Batavii” se întorc la un turneu final mondial după o pauză de 8 ani, iar selecţionata lui Louis van Gaal este un mix între experienţă şi tinereţe. Olanda vine după o calificare în Final Four-ul Ligii Naţiunilor și are mari speranțe în această generație.

De partea cealaltă, Senegalul a câștigat Cupa Africii pe Națiuni, însă pierderea superstarului Sadio Mane pentru turneul final poate conta enorm, atât în plan sportiv, cât și în plan psihic pentru ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Cele două formații sunt cotate ca fiind principalele favorite la calificarea din această grupă, din care mai fac parte Qatar și Ecuador, astfel că este de așteptat ca niciuna să nu forțeze încă din start. De aceea am ales să mizăm pe varianta ”X solist”, care la Betano are o cotă de 3,80.

Cornerele aduc o cotă atrăgătoare

În ciuda absenței lui Mane, africanii beneficiază de o generaţie foarte talentată, cu jucători care evoluează în marile campionate, și visează că vor putea măcar să-și egaleze performanța din 2002, atunci când au atins sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Deși strălucește în defensivă și la mijlocul terenului, Olanda este construită genetic pentru atac și cu siguranță nu își va schimba stilul nici de această dată. Mizând pe acest fapt, am ales să vă propunem varianta ”peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1,39 la Betano.

Că va fi pragmatism sau ofensivă totală, rămâne să ne lămurim la ora partidei. Cert este că Louis van Gaal, dar mai ales oponentul său Aliou Cisse vor face tot posibilul să închidă culoarele în defensivă și să blocheze armele adversarului. O altă cotă interesantă vine din pariul ”sub 9,5 cornere”, pentru care Betano oferă 1,70.

ADVERTISEMENT

Senegal – Olanda poate fi o pledoarie pentru acest turneu final, la fel de bine cum poate fi trecut la dezamăgiri. Așteptările sunt mari pentru că pe teren vor fi o formație spectaculoasă a Europei și cea mai bună echipă a Africii.


  • Cota BETANO pentru Senegal – Olanda: 1,80 este cota pentru ”peste 3,5 cartonașe”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT