Fotbal international

Neymar a făcut publice conversații cu trei dintre starurile Braziliei după eliminarea de la Cupa Mondială: „Te iubesc și trecem peste asta împreună”

Neymar a dezvăluit fragmente din conversațiile cu trei dintre jucătorii Braziliei după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar.
12.12.2022 | 16:14
Neymar a facut publice conversatii cu trei dintre starurile Braziliei dupa eliminarea de la Cupa Mondiala Te iubesc si trecem peste asta impreuna
Neymar a făcut publice conversațiile cu trei dintre fotbaliștii Braziliei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Principala favorită la câștigarea trofeului mondial înaintea startului competiției, Brazilia, a fost eliminată în sferturile de finală de Croația. Jucătorii naționalei Selecao au digerat cu greu eliminarea de la Mondialul din Qatar, iar Neymar a ținut să facă publică relația strânsă pe care o are cu restul lotului.

Neymar a dezvăluit mesaje private cu Marquinhos, Thiago Silva și Rodrygo

Neymar a fost unul dintre cei mai afectați fotbaliști din fostul lot al lui Tite. „Decarul” naționalei Selecao a plâns la finalul partidei cu vicecampioana mondială en-titre și a lăsat de înțeles că se retrage de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Superstarul lui PSG a publicat pe Instagram fragmente din conversațiile cu Marquinhos, Thiago Silva și Rodrygo. „Am luat decizia să arăt mesajele să arăt cât de mult ne-am dorit (n.r. să câștigăm Campionatul Mondial) și cât de uniți eram. Sunt mândru că sunt brazilian”, a fost mesajul atașat de Neymar.

Mesajul postat de Neymar pe Instagram.
Mesajul postat de Neymar pe Instagram.

Marquinhos a fost autorul ultimei execuții pentru Brazilia la loviturile de departajare. Coleg cu Neymar la PSG, fundașul brazilian a ratat și a fost consolat de „decarul” Selecao. „Cum ești? Sunt aici să-ți spun că sunt fanul tău. Un penalty nu va schimba ce cred despre tine. Sunt mereu cu tine și știi asta. Te iubesc”, au fost cuvintele lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Neymar i-a consolat pe fotbaliștii Braziliei după eliminarea de la Cupa Mondială

„Salut frate, încep să-mi revin puțin, puțin de la toată treaba asta. Dar tu? Cum ești? Mulțumesc pentru mesaj și pentru că te-ai gândit la mine, ești incredibil, am vrut ca totul să meargă bine.

E aiurea să te gândești că penalty-ul ăla a fost un obstacol în visul nostru. Dar, hai să mergem înainte, trebuie să fim puternici, să lăsăm timpul să treacă și să vedem ce ne așteaptă”, a fost răspunsul lui Marquinhos.

ADVERTISEMENT

Exact așa cred și eu, să lăsăm timpul… mai mult decât toți pe care-i știu, totul trece, momentele bune și rele… Fii tare, bucură-te de familia ta și ține minte că nu sunt doar o companie, cu un prieten și vreau să te simți bine, te iubesc și trecem peste asta împreună”, a spus Neymar.

Conversația dintre Neymar și Marquinhos.
Conversația dintre Neymar și Marquinhos.

Neymar a publicat fragmente și din conversația cu Thiago Silva. Căpitanul Braziliei, menajat doar în partida împotriva Camerunului din grupe, a fost încurajat de fotbalistul lui PSG, însă fotbalistul lui Chelsea s-a arătat distrus.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să trecem peste, din păcate e fix așa! Aș fi vrut să-ți ofer ție această Cupă Mondială atât de mult. Tu, Dani (n.r. Alves) și și cu mine meritam asta foarte mult. Dar Dumnezeu are un scop cu noi și știe totul”, a spus Neymar.

„Frate, e mai greu decât mi-aș fi imaginat, pe bune! Nu pot trece peste. Nu pot să cred că am pierdut! Nu pot crede asta. De fiecare dată când îmi amintesc, îmi vine să plâng. Dar voi fi bine”, au fost cuvintele lui Thiago Silva.

Mesajele dintre Neymar și Thiago Silva.
Mesajele dintre Neymar și Thiago Silva.

Rodrygo, încurajat de Neymar după ratarea primului penalty din meciul cu Croația

Rodrygo a ratat prima execuție din partea Braziliei la loviturile de departajare cu Croația. Neymar l-a încurajat pe atacantul lui Real Madrid căruia i-a scris un mesaj amplu. „Frațiorule! Sunt aici să-ți spun că ești un fotbalist. E o onoare să fac parte din cariera ta, să aud că mă numești un idol de-ai tăi și să văd că faci istorie jucând pentru Brazilia!

Penalty-urile sunt ratate de cei care pășesc în față să execute unul, am ratat atâtea penalty-uri în cariera mea și am învățat din toate câte ceva. Niciodată nu m-am dat bătut, mereu am căutat mai bine și am luptat să evoluez în tot. Îmi place mult de tine, nu doar pentru tine ca jucător, ci și pentru bunătate și, pentru că ești un copil bun.

Mesajele dintre Neymar și Rodrygo.
Mesajele dintre Neymar și Rodrygo.

Fii tare, criticile doar te fac mai puternic și îți vei aduce aminte când ți-am zis: ‘tu o să aduci Campionatul Mondial pentru Brazilia’. Îți urez tot succesul din lume, deconectează-te de la tot în aceste zile, relaxează-te și revino mai puternic ca niciodată. Sunt aici dacă ai nevoie de mine. Suntem cu toții implicați în asta”, a fost mesajul lui Neymar.

„Mulțumesc, idolul meu, pentru tot, din inima mea. Îmi pare rău pentru tot ce am cauzat, sper că poți continua cu noi (n.r. echipa națională), să putem câștiga împreună, bineînțeles, doar dacă e perfect pentru tine! Suntem cu toții mereu în asta și mulțumesc pentru iubirea ta”, au fost răspunsul lui Rodrygo, citat de Eurosport.

ADVERTISEMENT