Sport

Atmosferă incendiară făcută de suporteri înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid! Video

Suporterii de la Universitatea Craiova și Rapid s-au „confruntat” la meciul de handbal feminin SCM Craiova - Rapid, înaintea derby-ului de la fotbal.
22.01.2022 | 19:51
Atmosfera incendiara facuta de suporteri inaintea derbyului Universitatea Craiova  Rapid Video
Suporterii de la Universitatea Craiova și Rapid s-au „confruntat” la meciul de handbal feminin SCM Craiova - Rapid, înaintea derby-ului de la fotbal
ADVERTISEMENT

Astăzi, 22 ianuarie, de la ora 20:00, Universitatea Craiova și Rapid se vor întâlni în etapa a 22-a din Liga 1. Însă, suporterii celor două echipe au început deja „infernul” de la meciul de handbal feminin SCM Craiova – Rapid, scor 29-34, care a avut startul la ora 18:00.

Atmosferă incendiară făcută de suporteri înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid

Suporterii de la Universitatea Craiova și Rapid s-au întâlnit la meciul de handbal feminin SCM Craiova – Rapid, scor 29-34, din etapa a 12-a a Ligii Florilor. Ultrașii celor două echipe au făcut o atmosferă demnă de un derby, anunțând, practic, spectacolul grandios care va fi la meciul de fotbal, programat mai târziu.

ADVERTISEMENT

Apoi, cele două galerii s-au mutat pe stadionul „Ion Oblemenco”, acolo unde, începând cu ora 20:00, va avea loc derby-ul, de la fotbal, dintre Universitatea Craiova și Rapid.

Universitatea Craiova, decimată de noul coronavirus

Universitatea Craiova se află într-o situație critică, înaintea meciului Rapid. Potrivit spuselor patronului Mihai Rotaru, formația olteană are nu mai puțin de 14 fotbaliști care au contractat noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„A fost o vacanță scurtă, unde noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu COVID, cu jucători accidentați. Nu a fost o pregătire așa cum ne-am fi dorit-o.

Dar sperăm ca reacția jucătorilor, pe care îi avem la dispoziție, să fie una bună mâine. Și, cu ajutorul fanilor, care sper să vină în număr foarte mare, să reușim să avem parte de un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că este foarte greu să vă spun cât de pregătiți sunt băieții după aceste zile de izolare. Vom vedea reacția lor mâine seară, dar cu siguranță, pentru noi, va fi un meci foarte greu.

Sunt sigur că ei au o dorință foarte mare. Sunt nerăbdători să înceapă să joace meciuri oficiale. Dar, așa cum v-am spus mai devreme, pregătirea nu a fost una bună.

ADVERTISEMENT

Nu am avut posibilitatea să facem ceea ce ne-am fi dorit și de aceea trebuie să fim atenți. Nu suntem la turaj maxim, trebuie să jucăm puțin inteligent și să ne gândim numai la rezultat.

Rapid este o echipă cu tradiție în fotbalul românesc. Este iubită de foarte mulți oameni, cu foarte mulți fani. Dar este, într-adevăr, o surpriză plăcută a campionatului”, declara Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, la conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,27 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT