Sport

Atmosferă incendiară la România – Kosovo. Imnul oaspeților, fluierat: „Serbia, Serbia!”

Atmosfera de pe Arena Națională la România - Kosovo a fost de-a dreptul incendiară. Imnul oaspeților a fost fluierat în startul partidei.
12.09.2023 | 22:04
Atmosferă incendiară la România - Kosovo în preliminariile Euro 2024. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

România o întâlnește pe Kosovo în etapa cu numărul 6 a Grupei I din preliminariile Euro 2024. În turul de la Priștina, scorul s-a terminat la egalitate (0-0). Aproximativ 30.000 de suporteri sunt prezenți pe Arena Națională la meciul „tricolorilor” împotriva kosovarilor.

Atmosferă incendiară la România – Kosovo. Imnul oaspeților, fluierat: „Serbia, Serbia!”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fanii nu s-au înghesuit pentru a cumpăra bilete la meciul României cu Kosovo, așa cum s-a întâmplat la confruntarea cu Israel, scor 1-1. Aproximativ 30.000 de suporteri sunt prezenți marți seară pe Arena Națională la meciul crucial împotriva naționalei lui Primoz Gliha.

ADVERTISEMENT

Înaintea fluierului de start, ultrașii români au lansat un mesaj de amenințare ca urmare a tratamentului la care au fost supuși românii, la partida tur de la Priștina. La intonarea celor două imnuri au avut loc primele incidente.

Imnul statului Kosovo a fost fluierat de ultrașii de la „Uniți Sub Tricolor”. „Serbia, Serbia!”, au fost scandările ultrașilor români pe parcursul intonării imnului oaspeților. Mai mult decât atât, ultrașii de la „Uniți Sub Tricolor” s-au întors cu spatele și au arătat semne obscene în momentul imnului kosovarilor.

ADVERTISEMENT

Moment de reculegere înainte de start

De cealaltă parte, imnul României a fost cântat de Adda. La meciul cu Israel, imnul României a fost intonat de soprana Felicia Filip. De asemenea, Adda a cântat imnul României înainte de startul meciului din Supercupa României dintre Farul și Sepsi, scor 0-1.

Înainte ca „centralul” francez Willy Delajod să fluiere startul partidei, a fost ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurului devastator din Maroc. Aproape 3.000 de oameni au murit după tragedia din nordul Africii.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, huiduit la încălzire

George Pușcaș a fost introdus titular de Edi Iordănescu în partida cu Kosovo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Atacantul a fost pus la zid după remiza cu Israel, scor 1-1, când fotbalistul lui Genoa a trimis peste poartă dintr-o poziție favorabilă.

În perioada dintre cele două meciuri ale naționalei, Pușcaș a fost intens ironizat, iar apostrofările la adresa fotbalistului nu au ezitat să apară nici înaintea meciului cu Kosovo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care și-a făcut apariția la încălzire, fotbalistul din Serie A a fost huiduit de spectatorii de pe Arena Națională. După momentul controversat, Pușcaș a fost încurajat de colegi și a lăsat de înțeles că nu se simte afectat de felul în care este tratat de fani.

ADVERTISEMENT