Sport

Atmosferă incendiară la Sibiu! Câți suporteri dinamoviști fac deplasarea

Se anunță o atmosferă incendiară la Sibiu. Câți suporteri dinamoviști au făcut deplasarea pentru duelul cu Hermannstadt.
20.10.2023 | 20:18
Atmosfera incendiara la Sibiu Cati suporteri dinamovisti fac deplasarea
Se anunță o atmosferă de senzație la Hermannstadt - Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo caută prima victorie în SuperLiga după 6 meciuri consecutive în care a înregistrat două egaluri și patru înfrângeri. Formația din Ștefan cel Mare va avea parte de o susținere impresionantă la Sibiu la meciul cu Hermannstadt, sâmbătă, 21 octombrie, ora 17:00.

Atmosferă incendiară la Sibiu! Câți suporteri dinamoviști au făcut deplasarea

Dinamo are nevoie de o victorie în meciul cu Hermannstadt pentru a putea scăpa temporar de penultimul loc din clasament. Totuși, „câinii” vor avea o misiune extrem de dificilă, deoarece sibienii au suferit o singură înfrângere în cele 7 meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune. Clubul din Ștefan cel Mare a apelat chiar și la superstiții din dorința de a face un meci bun la Sibiu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dinamo va fi împinsă de la spate de un număr impresionant de fani. Nu mai puțin de 3.000 de suporteri ai „câinilor” și-au anunțat prezența la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt. Este una dintre cele mai numeroase deplasări din actuala stagiune în SuperLiga.

„Sâmbătă, toate drumurile duc la Sibiu! Peste 3.000 de «câini» și-au anunțat prezența. E o bucurie să vezi Dinamo jucând. Mai mult decât atât e o bucurie să vezi Dinamo și atât. Faptul că Dinamo încă e aici, joacă și ne oferă un carusel de sentimente înseamnă că Dinamo trăiește, iar noi avem un motiv să mergem mai departe. 

ADVERTISEMENT

„Dinamo joacă o nouă etapă din episodul renașterii sale”

Sâmbătă, mergem în inima țării, la Sibiu, acolo Dinamo joacă o nouă etapă din episodul renașterii sale, renaștere care se dovedește una grea, dar nu fără speranță. 

Știam că va fi greu, asă că nu ne miră nimic. Dar la fel de bine știm că noi trebuie să fim acolo, indiferent de performanță, căci Dinamo este mai mult decat o liga, o victorie sau o ratare cu poarta goală. Dinamo este un amalgam de sentimente după care ne ghidăm viața și pentru care am dezvoltat poate cel mai frumos motiv de a trăi și de a iubi ceva ce ne asigurăm să fie etern.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă ne vom trezi de dimineață, ne vom umple ghiozdanul cu merinde și cu sticle răcoritoare sau poate licori de câteva zeci de grade care să ne țină vocile puternice și vom porni către centrul țării. Sâmbătă din nou sărbătoare, joacă Dinamo, iar noi nu avem voie să lipsim”, se arată în comunicatul celor de la Peluza Cătălin Hîldan.

Jucătorii lui Dinamo, asaltați de fani la Sibiu

Dinamo a plecat spre Sibiu încă de joi, după conferința de presă premergătoare duelului cu Hermannstadt. După antrenamentul de vineri, jucătorii lui Ovidiu Burcă au ieșit la plimbare prin Sibiu.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă

Jucătorii și staff-ul „alb-roșiilor” s-au fotografiat cu fanii pe străzile din Sibiu, iar momentele au fost făcute publice pe pagina oficială de Facebook a „câinilor”.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 5.08 este cota pentru „2 solist” la meciul Hermannstadt - Dinamo