Sport

Superstiţia “câinilor”! Decizia luată de Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt. Exclusiv

"Câinii" au obţinut un egal în etapa precedentă cu CFR Cluj şi vor să vină cu un rezultat pozitiv şi de la Sibiu. Din superstiţie, dinamoviştii vor juca în acelaşi echipament negru, ca în meciul cu echipa din Gruia.
20.10.2023 | 15:16
Superstitia cainilor Decizia luata de Dinamo inaintea meciului cu Hermannstadt Exclusiv
Superstiţia "câinilor"! Decizia luată de Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a oprit seria de patru eşecuri la rând etapa trecută, cu CFR Cluj. “Câinii” au remizat, scor 1-1, pe Arena Naţională, cu una dintre echipele care se bat la campionat şi speră ca acest rezultat să însemne un semnal de trezire pentru “alb-roşii”.

Superstiţia “câinilor”! Decizia luată de Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt

FANATIK a aflat că Dinamo va evolua în meciul cu Hermannstadt tot în echipamentul negru, la fel cum s-a întâmplat şi cu CFR Cluj de la începutul lunii octombrie, când l-au comemorat pe Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Deşi este al treilea echipament, cel negru le-a purtat noroc “câinilor”, care au reuşit primul punct şi primul gol în SuperLiga după patru eşecuri fără gol înscris. În continuare, Dinamo este într-o postură dificilă, penultima în clasament, cu 9 puncte.

Patriche a venit cu propunerea şi a fost votată de tot vestiarul!

Din informaţiile noastre, propunerea de a evolua din nou în negru a venit de la căpitanul Răzvan Patriche şi a fost votată inclusiv de jucătorii străini ai roş-albilor. Astfel, sâmbătă, de la ora 17:00, Dinamo va juca în negru la Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Lotul dinamoviştilor a ajuns la Sibiu joi seara, iar Ovidiu Burcă şi staff-ul dinamovist au reuşit să rezolve majoritatea problemelor medicale, mai puţin Gabriel Moura, care este în continuare accidentat.

“Ne dorim să confirmăm ce am realizat cu CFR. După o lungă perioadă de timp, echipa și-a ridicat nivelul, suntem într-un progres. Cu CFR Cluj am făcut un meci solid, noi nu ne dorim să încurcăm, ne dorim să devenim protagoniști.

ADVERTISEMENT

Meciul de la Sibiu ne poate demonstra că echipa a făcut un progres. Avem nevoie să credem unii în alții, în planul de joc, ca antrenor poate să pară că vorbești în gol, că jucătorii nu te ascultă.

Burcă: “Încrederea e ingredientul secret, atât la nivel de grup cât și la nivel individual”

Ne dorim să legăm mai multe meciuri cu rezultate pozitive. Încrederea e ingredientul secret, atât la nivel de grup cât și la nivel individual. Din păcate, se pierde și se câștigă foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Echipa are valoare, locul în clasament nu edifică valoarea jucătorilor. Sper ca de acum să putem face două reprize la același nivel, dar e un proces”, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă premergătoare meciului.

  • 2000 de bilete vor primi fanii dinamovişti la Sibiu
  • 50 de lei costă biletul pentru susţinătorii oaspeţilor
ADVERTISEMENT