Sport

Au îngropat securea războiului! Massimiliano Allegri, mesaj ferm despre Cristiano Ronaldo

Starul portughez va evolua și în acest sezon pentru Juventus. Anunțul a fost făcut chiar de tehnicianul Massimiliano Allegri.
21.08.2021 | 17:15
Au ingropat securea razboiului Massimiliano Allegri mesaj ferm despre Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

În ciuda zvonurilor care au împânzit spațiul public în această perioadă de mercato, Cristiano Ronaldo nu pare tentat să aleagă nici PSG, unde ar fi putut evolua alături de Lionel Messi, nici Manchester City. Ba chiar l-a asigurat pe Massimiliano Alegri că a dat uitării disputele din trecut și își va duce la bun sfârșit contractul cu Juventus.

Mi-a transmis că va rămâne aici. Cred că am lămurit-o în privința plecării sale”, a anunțat tehnicianul italian înaintea debutului în noul sezon al Serie A. Partida cu Udinese este programată duminică, 22 august, de la ora 19:30, pe „Dacia Arena”.

ADVERTISEMENT

Transferat cu trei ani în urmă de la Real Madrid pentru 117 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, CR7 și-a trecut în cont nu mai puțin de 101 goluri și 22 de pase decisive, fără a reuși, totuși, să depășească faza sferturilor în Champions League.

Telenovela a luat sfârșit. Ronaldo rămâne încă un an la Juventus

Ronaldo nu a jucat în ultimul meci pentru că venea după o zi foarte intensă de antrenament, așa că i-am dat liber pentru restul zilei. El este un bonus pentru noi, pentru că garantează un număr mare de goluri.

ADVERTISEMENT

Evident, trebuie să muncim și ca echipă pentru a scoate ce e mai bun dintr-un jucător. Cristiano mi-a transmis că va rămâne aici. Cred că am lămurit-o în privința plecării sale.

Am auzit zvonuri doar din presă. Cristiano se antrenează cum trebuie și va rămâne la Juventus. Niciodată nu a fost vorba ca el să plece”, a declarat Massimiliano Allegri în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

CR7 a rupt tăcerea. Comunicat fără precedent: „Nu le pot permite oamenilor să se joace cu numele meu”

De altfel, Cristiano Ronaldo s-a arătat la rândul său deranjat de toate zvonurile care au circulat în ultimele luni și a ținut să lămurească situația, printr-un comunicat dur publicat pe rețelele de socializare. Ba chiar a lăsat de înțeles că va continua să îmbrace tricoul „Bătrânei Doamne” cel puțin până în vara anului viitor.

Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină vorbă și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei. Totuși, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția.

ADVERTISEMENT

Pe lângă lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, este vorba despre modul frivol în care viitorul meu este expus în presă este lipsit de respect față de toate cluburile implicate în aceste zvonuri, dar și față de jucătorii și staff-ul acestora.

Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrată. În cuvinte și în cifre, în trofee, în recorduri și în titluri. Este în muzeul de la Stadionul Bernabeu și mințile fiecărui fan al acestui club.

Pe lângă ce am reușit, îmi aduc aminte că în acești nouă ani am avut o relație profundă de respect și afecțiune cu fanii clubului, pe care o am și acum și pe care o voi avea mereu.

Sunt convins că fanii adevărați ai lui Real Madrid vor continua să mă păstreze în inimile lor, așa cum și eu îi voi avea în a mea. Pe lângă cel mai precedent episod din Spania, au existat frecvent știri și povești care m-au asociat cu o serie de cluburi din țări diferite, însă nimeni nu a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul.

Rup acum tăcerea pentru a vă spune că nu le pot permite oamenilor să se joace cu numele meu. Rămân concentrat asupra carierei mele și asupra muncii mele, sunt pregătit pentru toate provocările care vor urma. Orice altceva? Doar discuții”, a anunțat starul portughez.

ADVERTISEMENT