Mustață subliniază că doar un campionat puternic poate atrage spectatorii la stadion, iar acest lucru nu se poate întâmpla dacă Dinamo sau alte echipe sunt slabe și învingătorul unor partide se cunoaște înainte de startul meciului, din cauza lipsei de valoare. Horia Ivanovici s-a arătat surprins de anunțul celor de la Peluza Nord. ”Da ce-i asta, Cupa Prieteniei, Cupa Păcii?”, s-a întrebat, retoric, Ivanovici.
”Eu sper ca în viitor Dinamo, începând de astăzi, până la meciul cu noi, să pună mâna la treabă, să facă achiziții, să poa’ să intre în play-off”, a completat Mustață. În discuție a intervenit Giani Kiriță, care i-a dat dreptate liderului de la Peluza Nord FCSB: ”Asta e realitatea, se vrea un Dinamo care să ridică iarăși toată România în aer, inclusiv steliștii vor asta”.
Gheorghe Mustață e convins că nimeni nu își dorește să vadă un FCSB – Dinamo cu o Dinamo slabă, care nu poate emite pretenții, pentru că astfel interesul pentru competiție e pierdut și oamenii nu vor mai fi interesați să ajungă la stadion. Paradoxal, deși nu s-a făcut de râs, cel puțin pe tabelă, Dinamo pare condamnată în acest sezon la play-out, lucru remarcat de toți specialiștii.
”Vreau să punctez foarte bine lucrul ăsta, un campionat frumos e Steaua, Dinamo, Rapid și echipe de tradiție. Să aduci suporteri, să umpli stadioanele, așa dacă tu iarăși pe unde o prinzi pe Dinamo o iei și o tăvălești, nu mai are lumea niciun interes, interesul ăla. Interesul e ca fiecare club să investească să facă echipă, campionatul să fie puternic, oamenii de rând să vină la spectacol”, a completat Mustață.
În încheiere, Gheorghe Mustață a prezentat planurile de viitor ale celor de la FCSB: să joace pe Ghencea toate meciurile viitoare, indiferent de adversar, pentru a le demonstra celor de la CSA Steaua cine e cu adevărat Steaua. Mustață e convins că Ghencea se va umple meci de meci, chiar și cu Politehnica Iași sau orice altă echipă considerată ”mică”.
”Să dea Dumnezeu. Noi așteptăm, vom face cerere, știți că eu insist la conducere să jucăm și cu Iași și cu cine o fi, ca să le demonstrăm că umplem Ghencea. Știți că Steaua e iubită, are milioane de suporteri. Probabil că Talpan s-a bucurat pentru paguba bișnițarilor, e strict problema lor, nu mă interesează pe mine domnul Talpan. M-au încurcat pe mine acele scaune goale, aveam anumite lucruri de făcut acolo, erau plăcuțe, cine se aștepta la așa ceva. Mă bucur că le-am făcut și noi pagubă în buget, ca să nu mai cumpere altă dată”, a completat Mustață.
Într-o notă amuzantă, Horia Ivanovici a glumit pe seama biletelor cumpărate de bișnițari: ”Eu cred că Talpan a cumpărat biletele ălea, să vă încurce scenografia”. FCSB – Dinamo s-a disputat cu puțin peste 6.000 de suporteri în tribune, aproximativ 1.500 de bilete fiind cumpărate de bișnițari, care au rămas cu tichetele în buzunar.
Fanii celor de la FCSB și cei ai lui Dinamo au scandat împreună împotriva celor de la CSA Steaua, într-un moment oarecum unic pe stadioanele din România. Paradoxal, suporterii dinamoviști au două derby-uri în prezent, unul cu FCSB și altul cu CSA Steaua, deși e neclar care rămâne mai important pentru ei. Situația a fost taxată printr-un mesaj de cei de la Peluza Nord, care le-au transmis ”câinilor roșii” că derby-ul cu CSA Steaua e unul ”imaginar”.
FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI s-a întors și poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 în direct și exclusivitate doar pe pagina www.fanatik.ro, fără a lua în considerare edițiile speciale FANATIK SUPERLIGA, cum este cea de duminică, 23 iulie 2023. Cei care nu au văzut emisiunea LIVE sau vor să o revadă o pot face de la 17:30 în premieră pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, dar și pe canalul de Youtube Fanatik.
Inegalabilul HORIA IVANOVICI îi va avea alături în acest sezon pe foștii fotbaliști Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Giani Kiriță, alături de antrenorii Sorin Cârțu și Vivi Răchită. Lista analiștilor FANATIK SUPERLIGA va fi completată de directorul FRF Mihai Stoichiță, alături de jurnaliști ca Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste.