Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce s-au unit Dinamo și FCSB pentru a înjura CSA Steaua. Dezvăluirea lui Mustață

Moment unic la derby-ul FCSB - Dinamo 2-1. Cele două galerii au înjurat-o la unison pe CSA Steaua. Gheorghe Mustață a dezvăluit de ce.
23.07.2023 | 12:32
De ce sau unit Dinamo si FCSB pentru a injura CSA Steaua Dezvaluirea lui Mustata
De ce s-au unit Dinamo și FCSB pentru a înjura CSA. Dezvăluirea lui Mustață. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Acesta a explicat ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”, când cele două galerii rivale au înjurat-o împreună pe CSA Steaua.

De ce Dinamo și FCSB au înjurat-o pe unison pe CSA Steaua: „E normal să fie supărare”

Atât fanii lui FCSB, cât și cei ai lui Dinamo au avut de suferit din cauza conflictului pe care echipa lui Gigi Becali îl are cu CSA Steaua. „Eternul Derby” nu s-a putut juca pe stadionul Ghencea, care are o capacitate de peste 30.000 de locuri, și a fost trimis pe „Arcul de Triumf”, acolo unde au asistat doar 6123 de suporteri.

ADVERTISEMENT

„Nu eram în stadion, eram afară să bag suporterii și am auzit și eu de afară. La Dinamo au venit doar 600. Nu era normal ca oamenii să înjure dacă trebuia să se joace pe Ghencea.

Nu aveau toată peluza? Le-au rămas și lor oameni acasă. Ar fi avut toată peluza, 6000-7000. Au rămas oameni de ai lor acasă. În momentul în care ai un număr de bilete și nu știi cum să le împarți, că sunt mai multe brigăzi și la ei.

ADVERTISEMENT

E și Nordul, e și Sudul. Lași oameni acasă. O parte din ăia, o parte din ăia. E normal să fie supărare. Și la noi se întâmplă același lucru”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Giani Kiriță: „FCSB este Steaua”

La FANATIK SUPERLIGA și-a făcut debutul în calitate de expert și Giani Kiriță. Cunoscut drept unul dintre cei mai mari dinamoviști, fostul fundaș a intervenit și el în conflictul FCSB vs. CSA Steaua. Kiriță e convins că Steaua e numai una.

ADVERTISEMENT

„(n.r – pentru tine CSA există?) Sincer, nu. Pentru că nea Gigi a luat echipa asta exact când era Steaua. A preluat-o, a salvat-o. De ce să nu-i dai omului meritul? A investit, a dus-o mai departe. De ce să fie conflictul ăsta? Nu ajută pe nimeni cu nimic.

Uitați ce se întâmplă. Pe Ghencea? Păi ce meciuri aveam pe Ghencea. Când mergeam în Ghencea știam că mergem în casa lor și eram mai montați să îi batem acolo în templul lor și asta trebuie să aibă și FCSB.

ADVERTISEMENT

(n.r. – FCSB este Steaua?) Cu siguranță!”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea sportivă a momentului FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Super show-ul moderat de inegalabilul Horia Ivanovici se vede ÎN PREMIERĂ în aceleași zile de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

De ce s-au unit Dinamo și FCSB pentru a înjura CSA. Dezvăluirea lui Mustață

ADVERTISEMENT