News

Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. Supravieţuire miraculoasă după un accident pe calea ferată, la Vaslui

Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. Doi oameni se aflau în mașina implicată în accidentul feroviar.
08.12.2023 | 14:57
Au scapat cu viata dupa ce trenul ia tarat 150 de metri Supravietuire miraculoasa dupa un accident pe calea ferata la Vaslui
Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. Foto ISU Vaslui
ADVERTISEMENT

Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. Vorbim de doi oameni, care au scăpat ca prin minune în urma unui accident feroviar produs, vineri, 8 decembrie, în localitatea vasluiană Grivița.

Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri

Mașina în care se aflau aceștia a fost spulberată de trenul care circula pe calea ferată spre Bârlad. Așa cum se poate observa din imagini, autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, fiind serios avariat.

ADVERTISEMENT

Cercetările au arătat că a fost târât cel puțin 150 de metri, iar apoi a lovit un parapet. Cu toate că accidentul a fost grav și s-ar fi putut finaliza cu o adevărată tragedie, cele două persoane aflate în mașină au scăpat nevătămate.

Oamenii au reușit să se autoevacueze și au scăpat fără nicio zgârietură. În tren se aflau 43 de persoane, care nu au suferit leziuni. Toți oamenii implicați în eveniment au fost evaluați medical de echipajele sosite în zona respectivă.

ADVERTISEMENT
Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. accident feroviar vaslui
Au scăpat cu viaţă după ce trenul i-a târât 150 de metri. Foto ISU Vaslui

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, cei din mașina lovită de tren au refuzat să fie transportați la spital pentru investigații suplimentare.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (mașina a fost târâtă pe calea ferată cel puțin 150 metri, după care a lovit un parapet) și două persoane autoevacuate din autovehicul.

ADVERTISEMENT

Persoanele aflate în autovehicul au fost evaluate, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Persoanele aflate din tren au fost evaluate, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a informat ISU Vaslui.

Un copil din Iași a fost lovit de tren, în timp ce mergea spre școală

Un accident feroviar s-a produs în luna noiembrie și în județul Iași, însă acesta nu a avut un deznodământ fericit. Un copil de 12 ani a fost lovit de tren, în timp ce mergea la școală. Băiatul era însoțit de sora lui și o colegă în momentul în care a fost izbit de trenul de călători Iași-Timișoara.

ADVERTISEMENT

Copiii obișnuiau să treacă liniile de cale ferată, aproape în fiecare zi, pentru a ajunge mai repede la ore, deoarece în comuna Scobâlțeni din Podu Iloaiei, acolo unde locuia băiatul, nu există suficiente autobuze pentru transportul elevilor la școală.

ADVERTISEMENT
Tags: