Life

Augustin Viziru spune “pas” emisiunii Survivor România: “Stau și-mi cresc fata”

Augustin Viziru, motivul pentru care nu vrea să participe la Survivor România. Actorul nu vrea să fie departe de fetița lui.
13.04.2023 | 00:25
Augustin Viziru spune pas emisiunii Survivor Romania Stau simi cresc fata
Augustin Viziru nu vrea să participe la Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși a mai participat la alte reality show-uri în trecut, Augustin Viziru nu vrea să audă de Survivor România. Actorul vrea să rămână acasă și să petreacă timp cu fetița lui, care anul acesta împlinește 3 ani.

Augustin Viziru nu vrea să participe la Survivor România

În 2020, atunci când a fost difuzat primul sezon Survivor România, Augustin Viziru a fost concurent, însă a părăsit competiția din motive medicale. De atunci, actorul a mai participat la Ferma, în același an, și a și câștigat.

ADVERTISEMENT

De ceva timp, Augustin Viziru s-a retras din lumina reflectoarelor, însă nu ar refuza o altă apariție pe micile ecrane. Actorul a refuzat oferte de pe urma cărora ar fi putut câștiga sume mari de bani întrucât acum vrea să se ocupe de fetița lui, Maria.

De altfel, fiica lui este motivul pentru care nu ar putea sta luni întregi departe de casă, așa că participarea la Survivor România iese din discuție. Nici măcar ofertele avantajoase nu l-ar putea face să participe la un asemenea reality show.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai primit nimic cert care să-mi atragă atenția. Acum a apărut o discuție interesantă. Să nu mai fie așa orgolioși, și mă voi întoarce cât de curând. O să fie o surpriză. Dacă lumea vrea, revin pe sticlă. Dar până nu e totul bătut în cuie, nu voi mai vorbi.

Nu mai sunt încântat de ideea de reality show, nu am de gând să stau departe de copilul meu. Oricâți bani ar fi la mijloc, nu mă mai interesează, important e doar fiica. Mă interesează mai mult decât persoana mea. Altceva nu mai fac, stau și-mi cresc fata. (…)

ADVERTISEMENT

Îmi aleg doar proiectele care-mi plac, slavă Domnului că-mi permit să fac asta. E vorba de echipă, poveste, atmosferă. Să vedem cine joacă, ce se întâmplă, dacă ne facem de râs sau nu. Nu trebuie să lucrăm pentru alții. Și-n telenovele am intrat de plăcere, fără presiune, a declarat Augustin Viziru pentru cancan.ro.

De asemenea, Augustin Viziru a anunțat lansarea unui film important în luna mai, însă este unul de festival, nu comercial. Producția se bazează pe o poveste reală din 1989, despre Revoluție, iar actorul are rol de compoziție.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Augustin Viziru de Paște

De când fiica lui a venit pe lume, viața actorului s-a schimbat radical. Maria seamănă cu el doar la caracter, iar trăsăturile fizice sunt ale mamei. De Paște, Augustin Viziru și familia lui vor pleca la nași, la Timișoara, cu avionul.

“La impuls și caracter seamănă cu mine, în rest tot capul e al lui maică-sa. Asta e meseria mea principală acum, ca să fiu părinte. De Paște avem deja program, alergare după oulețe, la nași, la Timișoara. Plecăm cu avionul, zboară de la opt luni”, a mai spus actorul.

Augustin Viziru iubește foarte mult copiii, însă partenera lui de viață nu își mai dorește. “Dacă ar fi după mine, aș avea o echipă de fotbal”, a adăugat câștigătorul Ferma 2020.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română