Life

Augustin Viziru spune “pas” emisiunii Survivor România: “Stau și-mi cresc fata”

Augustin Viziru, motivul pentru care nu vrea să participe la Survivor România. Actorul nu vrea să fie departe de fetița lui.
13.04.2023 | 00:25
Augustin Viziru spune pas emisiunii Survivor Romania Stau simi cresc fata
Augustin Viziru nu vrea să participe la Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși a mai participat la alte reality show-uri în trecut, Augustin Viziru nu vrea să audă de Survivor România. Actorul vrea să rămână acasă și să petreacă timp cu fetița lui, care anul acesta împlinește 3 ani.

Augustin Viziru nu vrea să participe la Survivor România

În 2020, atunci când a fost difuzat primul sezon Survivor România, Augustin Viziru a fost concurent, însă a părăsit competiția din motive medicale. De atunci, actorul a mai participat la Ferma, în același an, și a și câștigat.

ADVERTISEMENT

De ceva timp, Augustin Viziru s-a retras din lumina reflectoarelor, însă nu ar refuza o altă apariție pe micile ecrane. Actorul a refuzat oferte de pe urma cărora ar fi putut câștiga sume mari de bani întrucât acum vrea să se ocupe de fetița lui, Maria.

De altfel, fiica lui este motivul pentru care nu ar putea sta luni întregi departe de casă, așa că participarea la Survivor România iese din discuție. Nici măcar ofertele avantajoase nu l-ar putea face să participe la un asemenea reality show.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai primit nimic cert care să-mi atragă atenția. Acum a apărut o discuție interesantă. Să nu mai fie așa orgolioși, și mă voi întoarce cât de curând. O să fie o surpriză. Dacă lumea vrea, revin pe sticlă. Dar până nu e totul bătut în cuie, nu voi mai vorbi.

Nu mai sunt încântat de ideea de reality show, nu am de gând să stau departe de copilul meu. Oricâți bani ar fi la mijloc, nu mă mai interesează, important e doar fiica. Mă interesează mai mult decât persoana mea. Altceva nu mai fac, stau și-mi cresc fata. (…)

ADVERTISEMENT

Îmi aleg doar proiectele care-mi plac, slavă Domnului că-mi permit să fac asta. E vorba de echipă, poveste, atmosferă. Să vedem cine joacă, ce se întâmplă, dacă ne facem de râs sau nu. Nu trebuie să lucrăm pentru alții. Și-n telenovele am intrat de plăcere, fără presiune, a declarat Augustin Viziru pentru cancan.ro.

De asemenea, Augustin Viziru a anunțat lansarea unui film important în luna mai, însă este unul de festival, nu comercial. Producția se bazează pe o poveste reală din 1989, despre Revoluție, iar actorul are rol de compoziție.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Augustin Viziru de Paște

De când fiica lui a venit pe lume, viața actorului s-a schimbat radical. Maria seamănă cu el doar la caracter, iar trăsăturile fizice sunt ale mamei. De Paște, Augustin Viziru și familia lui vor pleca la nași, la Timișoara, cu avionul.

“La impuls și caracter seamănă cu mine, în rest tot capul e al lui maică-sa. Asta e meseria mea principală acum, ca să fiu părinte. De Paște avem deja program, alergare după oulețe, la nași, la Timișoara. Plecăm cu avionul, zboară de la opt luni”, a mai spus actorul.

Augustin Viziru iubește foarte mult copiii, însă partenera lui de viață nu își mai dorește. “Dacă ar fi după mine, aș avea o echipă de fotbal”, a adăugat câștigătorul Ferma 2020.

ADVERTISEMENT