Life

Ce pensie are Aurel Niamțu, concurentul căruia Andra i-a dat Golden Buzz la Românii au talent: “Este rușinos”

Cât primește lunar din pensie concurentul de la Românii au talent care a primit Golden Buzz de la Andra. Aurel Niamțu se descurcă foarte greu cu acești bani.
22.03.2022 | 14:24
Ce pensie are Aurel Niamtu concurentul caruia Andra ia dat Golden Buzz la Romanii au talent Este rusinos
Ce pensie are Aurel Niamțu, concurentul căruia Andra i-a dat Golden Buzz. Foto: Captură video Youtube / Românii au talent
ADVERTISEMENT

Aurel Niamțu a câștigat inimile juraților de la Românii au talent după reprezentația sa, dar el se chinuie cu banii lună de lună, deoarece are o pensie extrem de mică.

Aurel Niamțu, pensie de 1.000 de lei: „Este rușinos”

Concurentul de la Românii au talent care a primit Golden Buzz de la Andra a povestit că se descurcă foarte greu cu banii și chiar a dezvăluit că unii artiști pot avea zile în care nici măcar nu au ce să mănânce, având venituri foarte mici.

ADVERTISEMENT

Astfel, el a vorbit despre pensia lunară pe care o încasează. Suma din care trebuie să trăiască este de doar 1.000 de lei pe lună.

Aurel Niamțu a povestit că reușește doar să își plătească facturile și să cumpere mâncare. În rest, nu are ce să facă cu această sumă „rușinoasă” de bani, așa cum o numește chiar el. Bani pentru nepoți nu mai rămân, iar să pună ceva deoparte nici nu poate fi vorba.

ADVERTISEMENT

”Sunt zile în care artiștii nu au ce pune pe masă. Eu am o pensie de 1.000 lei. Ce să fac cu ea? De-abia reușesc să-mi plătesc și facturile, să-mi cumpăr de mâncare și mai rămân bani și de pus deoparte, de dat la nepoți.

Glumesc, este rușinos! Nu ai ce să faci cu acești bani o lună de zile”, a declarat Aurel Niamțu, conform BZI.

ADVERTISEMENT

Ce face Aurel Niamțu pentru a câștiga câțiva lei în plus

Pentru a mai câștiga câțiva lei, Aurel Niamțu mai cântă la un hotel din Iași. Spune că nu primește mult nici acolo, dar trebuie să facă un efort pentru a-și mai acoperi din cheltuieli.

”Mai merg la Hotel «Pleiada» și cânt. Nu iau sume mari, însă mă duc pentru că reușesc din acei bani să-mi mai acopăr cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Deși nu prea se merită nici să te îmbraci pentru anumite sume care ți se oferă la evenimente, însă astea-s lucrurile în România!”, a mai declarat Aurel Niamțu.

ADVERTISEMENT