Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Aurel Țicleanu îi dă replica lui Neluțu Varga: „Ai luat campionatul 5 ani la rând, nu iei acum și gata, îți iei jucăriile și pleci?” Video exclusiv

Aurel Țicleanu a luat foc când a auzit că Neluțu Varga vrea să se retragă din fotbal. Reprezentantul Craiovei Maxima nu e de acord sub nicio formă cu patronul lui CFR Cluj.
11.05.2023 | 19:00
Aurel Ticleanu ii da replica lui Nelutu Varga Ai luat campionatul 5 ani la rand nu iei acum si gata iti iei jucariile si pleci Video exclusiv
Aurel Țicleanu îi dă replica lui Neluțu Varga Ai luat campionatul 5 ani la rând, nu iei acum și gata, îți iei jucăriile și pleci”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul retragerii din fotbal a lui Neluțu Varga l-a înfuriat pe Aurel Țicleanu. Fosta mare glorie a Craiovei Maxima și a naționalei României a fost invitat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și nu este de acord cu văicărelile ardelenilor.

Aurel Țicleanu a luat foc când a auzit că Neluțu Varga se retrage din fotbal: „Atunci n-a fost catastrofă?”

Țicleanu este de părere că CFR Cluj ar trebui mai degrabă să își rezolve problemele de ordin sportiv și apoi să acuze arbitrajul. Fostul mare internațional nu înțelege teama ardelenilor de a rata cupele europene, având în vedere că au avut în mână acest obiectiv prin intermediul Cupei României, dar și-au bătut joc de el.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost eliminată în semifinale de Sepsi, care s-a impus la Sf. Gheorghe, scor 3-0. „Nimeni de la CFR Cluj nu vrea să vorbească despre ce se întâmplă pe teren, de posibilitățile echipei, de puterile echipei. Păi nu CFR a pierdut 0-3 în semifinale cu Sepsi?

Și acum, Domne, CFR Cluj e în pericol să nu joace în cupele europene. Păi cine i-a împiedicat? Eu cred că CFR Cluj în condiții normale ar fi câștigat finala Cupei României. Dar nu discută nimeni, atunci n-a fost catastrofă”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ne luăm jucăriile și plecăm din țară?”

Neluțu Varga era plecat în Qatar în momentul în care CFR Cluj remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care patronul campioanei se află în Golf.

„Până la urmă, nu te supăra, ai câștigat cinci ani la rând campionatul, nu îl iei anul ăsta și gata, ne luăm jucăriile și plecăm din țară? Nu-i țara asta care v-a făcut și jucători și antrenori? Că eu i-am dat exemplu la Școala de Antrenori pe Hagi și pe Petrescu că erau locul 1 și locul 2.

ADVERTISEMENT

Și ziceau ăștia ‘Nu mai avem nevoie de Școala de Antrenori’. ‘Păi, de ce?’ ‘Păi, e greu’. ‘Păi ăstora nu le-a fost greu?’ A fost același proces”, a adăugat Țicleanu.

CFR Cluj are în continuare șanse la cupele europene. Este pe locul 3 în SuperLiga, cu 39 de puncte. La pândă stau Universitatea Craiova și Rapid, cu 36, respectiv 34 de puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT