Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Investitori străini la CFR Cluj!? Neluțu Varga, negocieri pentru o infuzie majoră de capital în Gruia. Video

Neluțu Varga a plecat în Qatar să caute investitori pentru CFR Cluj! Patronul campioanei a ajuns la capătul puterilor și la fundul sacului după ce a ieșit din lupta la titlu
08.05.2023 | 11:39
Exclusiv Investitori straini la CFR Cluj Nelutu Varga negocieri pentru o infuzie majora de capital in Gruia Video
Exclusiv. Investitori străini la CFR Cluj!? Neluțu Varga, negocieri pentru o infuzie majoră de capital în Gruia. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a plecat în Qatar pentru a căuta investitori străini care să vină la CFR Cluj, este informația bombă dezvăluită în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Investitori străini la CFR Cluj? Neluțu Varga a plecat în Qatar pentru o infuzie majoră de capital

Neluțu Varga a fost foc și pară după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul ardelenilor a răbufnit și a anunțat că se retrage din fotbal, nemulțumit de arbitrajele de care a avut echipa sa parte în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Informația pe care o am este că Neluțu Varga s- a dus să vadă și Campionatul Mondial de judo din Qatar cu un prieten foarte bun, dar principalul motiv ar fi acela că discută cu un fond de investiții pentru a îi atrage să investească la CFR Cluj, adică să fie o infuzie de câteva zeci de milioane de euro la CFR Cluj”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Neluțu Varga: „Asta e hoție!”

Nemulțumirile lui Neuluțu Varga au apărut imediat dupa partida în care CFR Cluj a pierdut aproape orice șansă la titlu. Campioana en-titre n-a reușit decât o remiză, acasă, cu Universitatea Craiova. La finalul meciului, Dan Petrescu și Cristi Manea au acuzat vehement prestația „centralului” Radu Petrescu și a brigăzii sale.

ADVERTISEMENT

„Asta e hoție! Nu mai suport arbitrajele. Cei mai mari hoți sunt arbitrii. E făcut de hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Hoți ordinari!

Gata, voi ieși din fotbal! Este ultima mea intervenție. Pe mine m-au pierdut ca investitor”, a declarat Neluțu Varga, potrivit Digi Sport, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a rezultatului din Gruia, CFR Cluj mai are doar șanse matematice la titlu. Echipa lui Dan Petrescu este pe locul 3 în SuperLiga, cu 39 de puncte, șapte mai puține decât liderul Farul Constanța. În fața ardelenilor este și FCSB, cu 40 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Campioana ultimelor cinci sezoane din SuperLiga mai are de jucat trei meciuri în acest play-off. CFR Cluj le va mai întâlni, în ordine, pe FCSB, Sepsi și Farul Constanța. Prima partidă, derby-ul de pe Național Arena, este programată duminică, 14 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT