Life

Aurelian Temișan, adevărul despre relația cu George Burcea, după de actorul a divorțat de Andreea Bălan: “Fiecare are viața lui”

Aurelian Temișan, dezvăluiri despre relația cu George Burcea. Cum se înțeleg cei doi după divorțul dintre Andreea Bălan și actor.
18.07.2023 | 23:42
Aurelian Temisan adevarul despre relatia cu George Burcea dupa de actorul a divortat de Andreea Balan Fiecare are viata lui
Ce relație are Aurelian Temișan cu George Burcea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan a dezvăluit care este relația sa cu George Burcea. Cântărețul a fost nașul de cununie al actorului atunci când s-a căsătorit cu Andreea Bălan, în urmă cu aproape patru ani.

Aurelian Temișan, adevărul despre relația cu George Burcea. Cum se înțeleg după divorțul actorului de Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului 2019, cu câteva luni înainte să divorțeze. Cei doi au fost cununați de Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Recent, George Burcea și Viviana s-au despărțit, după o relație de  trei ani, iar anunțul a fost făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, care a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Întrebat dacă a mai ținut legătura cu finul său, care este despărțit de Andreea Bălan de mai bine de trei ani, Aurelian Temișan a spus adevărul. George Burcea nu a mai ținut legătura cu juratul de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a declarat Aurelian Temișan în cadrul unui interviu pentru Playtech.ro.

Viviana Sposub, declarații despre despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub nu a vorbit despre motivul despărțirii de George Burcea, iar actorul nu a făcut niciun anunț în acest sens. Fosta asistentă TV a spus că amândoi sunt recunoscători pentru relația pe care au avut-o în tot acest timp și au nevoie de discreție în această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu.

Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, este mesajul postat de Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu s-au mai afișat împreună pe rețelele sociale, în ultima vreme. În plus, Viviana Sposub s-a mutat la casă nouă și nu a fost însoțită de George Burcea, așa că internauții au intrat la bănuieli.

ADVERTISEMENT