Life

Aurelian Temișan, lăsat fără cuvinte la Antena 1: “Ne-a rupt”

Aurelian Temișan a rămas fără cuvinte. Juratul de la Te cunosc de undeva a fost surprins total de prestația a doi concurenți.
09.04.2023 | 09:21
Aurelian Temisan lasat fara cuvinte la Antena 1 Nea rupt
Aurelian Temișan, lăsat fără cuvinte la Antena 1. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan este unul dintre jurații show-ului Te cunosc de undeva. În fiecare sâmbătă seară, artiști celebri ajung să sufere transformări interesante și să urce pe scena din platoul de la Antena 1. Noaptea trecută însă a fost una cu adevărat incendiară.

Moment incendiar la Te cunosc de undeva

În ediția de sâmbătă, 8 aprilie, de la Te cunosc de undeva, doi concurenți au reușit să-l lase fără cuvinte pe Aurelian Temișan. Au interpretat pe scenă o piesă cunoscută de publicul larg, din folclor, într-un mod cât se poate de original și nu numai.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Damian Drăghici și partenera lui, Cristina Stroe. Cei doi au făcut furori noaptea trecută, însă le-a fost de mare ajutor și personajul pe care l-au avut de interpretat. Ambii artiști s-au transformat în Sofia Vicoveanca.

De asemenea, aceștia au interpretat piesa “Haida roata măi flăcăi”. Mai apoi a urmat un val de reacții din partea publicului, dar și a juraților. Toată lumea s-a ridicat în picioare, a aplaudat și de asemenea, a și dansat pe această piesă. Am putut vedea energie, dar și dedicare.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, dincolo de interpretarea muzicală, atât Damian Drăghici cât și Cristina Stroe au știut cum să între în pielea personajului. Lăsând la o parte machiajul și hainele, ambii artiști au avut anumite gesturi, care inclusiv pe Aurelian Temișan l-au lăsat fără cuvinte.

Aurelian Temișan, impresionat de prestația celor doi concurenți

După ce artiștii și-au încheiat momentul, juratul de la Te cunosc de undeva a mărturisit că nu se aștepta la un astfel de moment. De asemenea, el a mai adăugat că pe Damian Draghici nici măcar nu l-a recunoscut pe scena de la Te cunosc de undeva, iar transformarea a fost una spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

”Ne-a rupt. N-ai cum altfel… Bravo! Sunteți o bucurie amândoi și o echipă foarte frumoasă. Aveți o lumină așa pe chip fiecare în parte. Damian nu te recunosc că deloc, nu văd nimic din Damian pe care-l știu eu.”, a declarat Aurelian Temișan la Te cunosc de undeva.

Și nu doar Aurelian Temișan a fost profund impresionat de ce a văzut pe scenă. La rândul ei, Ozana Barabancea a fost uimită de prestația acestora. Cei doi artiști au avut un echilibru și tocmai din acest motiv, totul a ieșit perfect, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare foarte greu să cânți această horă bătută. Foarte greu și respirația trebuie să fie foarte bine antrenată. Mă bucur că ați fost doi pentru că ați pasat de la unu la altul. Ați echilibrat efortul. Vă mulțumesc!”, a mai adăugat Ozana Barabancea.

Amintim că tot noaptea trecută a existat și un moment care a dezamăgit-o complet pe Ozana Barabancea. Cântăreața a fost nemulțumită de anumite detalii din prestația unui concurent de la Te cunosc de undeva. 

ADVERTISEMENT