Life

Povestea primei întâlniri dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu: “27 de ani. Dacă aș fi știut ce ne rezervă viitorul…”

După 27 de ani petrecuți împreună, Aurelian Temișan a făcut publică povestea primei întâlniri pe care a avut-o cu Monica Davidescu. Cei doi nu știau atunci ce avea să le rezerve viitorul. 
13.01.2022 | 11:34
Povestea primei intalniri dintre Aurelian Temisan si Monica Davidescu 27 de ani Daca as fi stiut ce ne rezerva viitorul
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 27 de ani de relație. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din lumea mondenă. Cei doi actori se iubesc de aproape trei decenii, timp în care a apărut pe lume și Dora, fiica lor, care a întregit familia și care acum le calcă pe urme părinților.

Aurelian Temișan și-a întâlnit soția pe scenă

Juratul de la ”Te cunosc de undeva” nu a vorbit foarte des despre relația cu mama fiicei sale, însă acum, odată cu aniversarea căsniciei lor, Temișan s-a întors în timp și a povestit pas cu pas cum a decurs prima întâlnire dintre el și Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Ziua de 13 ianuarie 1995 este pentru ei extrem de importantă, fiind momentul în care, datorită unui eveniment la care au participat împreună, viețile lor s-au intersectat și de atunci niciodată nu au mai stat departe unul de celălalt.

Un mic schimb de replici, înainte ca el să urce pe scenă, a fost de ajuns ca dragostea dintre ei să prindă rădăcini și să dureze până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: ‘simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni’, a scris Aurelian Temișan, pe pagina personală de Instagram.

Cei doi nu știau ce le va rezerva viitorul

Artistul spune că dacă atunci ar fi știut că destinul îl va aduce în brațele Monicăi pentru totdeauna, i-ar fi oferit un alt răspuns.

ADVERTISEMENT

O replică prin care i-ar fi promis tot ce a dovedit în cei 27 de ani de relație. Faptul că îi va deveni soț, că va fi tatăl copilului ei și omul alături de care va împărți atât momentele bune, cât și cele mai grele ale vieții.

”Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: ‘Monica, intră și spune-le următoarele: Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…’ Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a completat juratul de la ”Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

Monica Davidescu: ” Eu spun, el tace”

În cei 27 de ani, spune Monica Davidescu, relația lor de cuplu nu a fost una lipsită de mici disensiuni, însă mereu au știut cum să le rezolve, mai ales că pentru ei comunicarea este cheia în orice situație. Ea fiind o persoană foarte directă, iar el una foarte ascultătoare.

”Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a spus soția lui Aurelian Temișan, conform okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT