Life

Aurelian Temișan, surpriză de proporții la Te cunosc de undeva! Ce îl așteaptă pe jurat la emisiune

Aurelian Temișan va avea parte de o surpriză de proporții la Te cunosc de undeva! Ce i se va întâmpla juratului emisiunii.
18.11.2022 | 17:52
Aurelian Temisan surpriza de proportii la Te cunosc de undeva Ce il asteapta pe jurat la emisiune
Aurelian Temișan, surpriză de proporții la Te cunosc de undeva! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Are loc un lucru nemaivăzut până acum la emisiunea Te cunosc de undeva. Doi dintre concurenți trebuie să îl interpreteze chiar pe unul dintre jurați – Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, surpriză de proporții la Te cunosc de undeva!

Umrează, așadar, o surpriză de proporții pentru juratul de la Te cunosc de undeva, pentru că piesa lui va fi interpretată nu de unul ci de doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, în platou vor fi trei variante ale lui Aurelian Temișan, dintre care două create de Emi și Cuza.

Cei doi concurenți de la faimoasa emisiune au mărturisit că sunt foarte emoționanți pentru că vor trebui să cânte o piesă de-a juratului.

ADVERTISEMENT

„Avem emoţii foarte mari! E foarte greu când primeşti la ruletă chiar juratul emisiunii. Unde mai pui şi faptul că deja simţi că sezonul se apropie de final şi te cuprinde nostalgia!”, a dezvăluit Cuza.

Ce piesă de-a lui Aurelian Temișan vor cânta Emi și Cuza

Emi și Cuza de la Te cunosc de undeva trebuie să cânte o piesă din anul 1991 a lui Aurelian Temișan. Este vorba despre „O Poveste din Vest”, piesă despre care cei doi au recunoscut că nu este stilul lor.

ADVERTISEMENT

Melodia în sine nu este una grea, dar metrica ei este una difierită.

„Nu e o piesă grea, dar nu e nici uşoară. E un rap, printre primele rapuri de la noi din ţară, dar are o alte metrică şi tendinţa noastră e să ne ducem cum auzim noi rapul acum!”, va dezvălui Emi.

Emi și Cuza au dat tot ce au putut pentru a „simți” piesa și au recunoscut că au ascultat-o non-stop pentru a putea să aibă o interpretare de excepție în ediția de sâmbătă seara a emisiunii de la Antena 1, când se vor deghiza în Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT

„Piesa nu e neapărat genul nostru, dar asta nu înseamnă că nu am stat şi am ascultat-o într-una zilele astea, şi în maşină, şi în căşti, până când…tot n-am înţeles-o!”, a spus Emi.

ADVERTISEMENT