News

Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident pe DN 73. Mai mulți oameni sunt răniți

Accident rutier pe DN 73, marți dimineața, fiind implicate două autobuze pline cu muncitori. Mai multe persoane au ajuns la spital.
16.01.2024 | 08:46
Autobuze pline cu muncitori implicate intrun accident pe DN 73 Mai multi oameni sunt raniti
Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident pe DN 73 Brașov – Câmpulung. Evenimentul rutier a avut loc, marți, 16 ianuarie, la primele ore ale dimineții. Două autobuze s-au ciocnit.

Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident

Din primele informații, accidentul s-a produs lângă localitatea Cristian din județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată. Momentan, nu se știe în ce circumstanțe a avut loc evenimentul nefericit.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, pentru a acorda primul ajutor persoanelor aflate în cele două vehicule. Conform salvatorilor, patru oameni au suferit leziuni, acuzând dureri.

Aceștia sunt conștienți și au primit îngrijiri medicale. Ulterior, victimele au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe este secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic a transmis că în urma accidentului rutier, circulația s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens. După aproximativ 30 de minute, traficul rutier a fost reluat, potrivit polițiștilor rutieri.

De asemenea, reprezentanții Centrului Infotrafic informează că „pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed”.

ADVERTISEMENT

Accident mortal în Prahova. Doi tineri și-au pierdut viața, doi copii au fost răniți

Amintim că seara trecută, un accident mortal a avut loc în județul Prahova, pe DJ 100L, în comuna Măgurele. Două mașini au fost implicate, iar în urma impactului dintre acestea, doi șoferi au murit.

Este vorba despre doi tineri de 31, respectiv 32 de ani. Totodată, doi copii de 3 și 4 ani au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul s-ar fi produs în urma unei depășiri efectuate de unul dintre conducătorii auto.

ADVERTISEMENT

„Conducătorul unui autoturism, în timp ce se afla în depăşirea unui autovehicul staţionat, ar fi intrat în coliziune cu acesta, iar ulterior ar fi ricoşat într-un alt autoturism, care circula din sens opus”, au transmis polițiștii din Prahova.

ADVERTISEMENT