Sport

Autogol de cascadorii râsului în Oțelul – Dinamo! Bena, înger și demon pentru „alb-roșii”. Video

Quentin Bena, fundașul lui Dinamo, și-a dat un autogol de cascadorii râsului în duelul din Cupa României Betano cu Oțelul Galați.
07.12.2023 | 22:35
Autogol de cascadorii rasului in Otelul  Dinamo Bena inger si demon pentru albrosii Video
Autogol de cascadorii râsului în Oțelul - Dinamo
ADVERTISEMENT

Mai exact, în minutul 53 al confruntării de la Galați, Alex Pop a trimis o pasă în fața porții, însă niciun jucător al lui Dorinel Munteanu nu se afla în prejmă, dar Quentin Bena nu s-a informat, a încercat să respingă, dar mingea s-a dus în propria poartă.

Autogol de cascadorii râsului în Oțelul – Dinamo

Quentin Bena a înscris în proprie poartă în duelul dintre Dinamo și Oțelul Galați, fiind înger și demon pentru formația din șoseaua „Ștefan cel Mare”, tot el fiind cel care a deschis scorul pentru „câini”.

ADVERTISEMENT

Fundașul francez nu s-a uitat dacă are adversari în jur, s-a grăbit să respingă o minge pasată de Alex Pop în fața porții și a greșit execuția, trimițând balonul în propria poartă, spre surprinderea colegilor săi.

În minutul 22, Quentin Bena era cel care deschidea scorul la Galați, după ce a reluat perfect cu capul o centrare din corner, reușind să lovească mingea, deși se afla între doi adversari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Vrem arbitraje corecte!”

La finalul meciului de campionat cu Sepsi, scor 1-2, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a avut o tiradă la adresa arbitrilor, cerând ca Dinamo să fie arbitrată corect:

Mă frustrează atitudinea domnilor arbitri. Se fac de râs, își fac de râs meseria.  Noi avem slăbiciunile noastre, dar am avut două penalty-uri la VAR.

ADVERTISEMENT

E frustrant și e o rușine ce s-a întâmplat. Mesajul meu e: ’Domnilor arbitri, stați liniștit, că echipa asta Dinamo, pe care vreți să o retrogradați, are sânge în instalație și se va salva’”.

„Ne dorim să primim ce ni se cuvine. Dați-ne ce ni se cuvine. Domnilor arbitri, meseria e a voastră și trebuie să o respectați. Primul penalty e cel puțin indubitabil.

ADVERTISEMENT

Noi suntem luați la și alții. Nu se mai analizează atent, pentru că suntem luați la și alții. Nu se poate să tratați unele echipe preferențial, iar pe alții altfel”, a mai spus Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT