Life

Avatar 2, Calea Apei, profit de miliarde de dolari. Spoiler Alert: ce se întâmplă în partea a treia a filmului

După succesul răsunător al filmului Avatar 2, Calea apei, James Cameron deja a început promovarea poveștii din partea a treia, care este departe de ceea ce s-a văzut până acum.
07.01.2023 | 17:25
Avatar 2 Calea Apei profit de miliarde de dolari Spoiler Alert ce se intampla in partea a treia a filmului
Avatar 2, Calea Apei, profit de miliarde de dolari. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După încasările record de aproximativ două miliarde de dolari pe care le are deja Avatar, Clea Apei, presa străină scrie că James Cameron confirmă apariție celei de a treia părți a filmului, ba mai mult, oferă detalii concrete despre povestea pe care fanii o pot vedea foarte curând.

Avatar 2, Calea Apei, încasări record într-un timp foarte scurt

La scurt timp după lansarea părții a doua din seria Avatar, continuarea a câștigat deja peste 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial și a depășit Top: Gun Maverick, filmul cu cele mai mari încasări din 2022.

ADVERTISEMENT

Pentru Variety sursele afirmau că pragul de rentabilitate pentru Avatar 2, Calea Apei a fost stabilit la aproximativ 1,4 miliarde de dolari, cifră pe care filmul a depășit-o, totalul dobândit fiind de cel puțin 1,825 miliarde de dolari.

Celebrul regizor James Cameron a dezvăluit că Avatar 2, Calea Apei a câștigat suficient pentru a garanta realizarea părții a treia din seria reamintită.

ADVERTISEMENT

Ideea este că vom fi bine. Sunt sigur că vom avea o discuție în curând cu cei mai buni oameni de la Disney despre planul de joc pentru Avatar 3, care este deja în cutie – am filmat deja întregul film, așa că suntem în post-producție extinsă pentru a face toată magia CG.

Și apoi Avatar 4 și 5 sunt ambele scrise. Avem chiar și câteva secvențe din 4 imortalizate”, povestea James Cameron.

ADVERTISEMENT

”Diferite culturi față de cele pe care le-am arătat deja”

Cameron a făcut deja primele dezvăluiri pentru 20 Minutes și povestește că Avatar 3 va explora ”diferite culturi față de cele pe care le-am arătat deja”.

De asemenea, acesta anunță că a fost schimbată aproape total perspectiva din care sunt văzuți Na’vi. Dacă până acum le-au fost puse în evidență calitățile, continuarea le evidențiază defectele.

ADVERTISEMENT

Focul va fi reprezentat de `Oamenii cenușii`. Vreau să le arăt Na’vi din alt unghi pentru că, până acum, le-am arătat doar părțile bune.

În primele filme, există exemple umane foarte negative și exemple Na’vi foarte pozitive. În Avatar 3, vom face invers”, a explicat celebrul regizor.

”În Avatar 5 există o secțiune a poveștii în care mergem pe Pământ”

Producătorul Jon Landau admitea că, odată ce franciza Avatar ajunge la Avatar 5, povestea va prezenta câteva personaje Na’vi care vor veni pe Pământ.

În Avatar 5 există o secțiune a poveștii în care mergem pe Pământ. Mergem pentru a deschide ochii oamenilor, a deschide ochii lui Neytiri privitor la ceea ce există pe Pământ.

Așa cum ești definit de alegerile pe care le faci în viață, nu toți oamenii sunt răi. Nu toți Na’vi sunt buni. Și acesta este cazul și pe Pământ. Și vrem să-l expunem pe Neytiri la asta”, spunea Jon Landau pentru gizmodo.com.

Avatar 2, Calea Apei rulează acum în cinematografele din toată țara.

ADVERTISEMENT
Tags: