Life

Filmul care ar putea să spargă toate topurile Netflix sau Disney. Ce platformă online ar urma să difuzeze Avatar 2, Calea Apei

Filmul de aventură, ”Avatar 2: Calea Apei”, ar putea să spargă topurile Netflix sau Disney. Însă, iată ce platformă online l-ar putea transmite.
24.12.2022 | 10:49
Filmul care ar putea sa sparga toate topurile Netflix sau Disney Ce platforma online ar urma sa difuzeze Avatar 2 Calea Apei
Avatar 2: Calea Apei se transmite, momentan, doar în cinematografe. Sursa foto: Forbes
ADVERTISEMENT

”Avatar 2: Calea Apei” s-a lansat pe data de 16 decembrie și în România și fascinează publicul. Biletele se vând ca pe bandă rulantă în cinematografe, iar mulți se întreabă dacă pelicula poate fi vizionată și în online.

Pe ce platformă online s-ar putea transmite ”Avatar 2: Calea Apei”

Deocamdată, ”Avatar 2: Calea Apei” se poate vedea doar la cinema, însă producătorii pregătesc lansarea și în online, pe una dintre platformele cu filme.

ADVERTISEMENT

Se vehiculează faptul că ”Avatar 2: Calea Apei” va fi difuzat pe Disney+ în viitorul apropiat. Nu se cunoaște, astfel, cu precizie acest aspect și nici o dată anume de apariție pe o platformă online, informează rollingstone.com

Pe Disney+ este prezent, deja, primul episod din ”Avatar”, de aceea sunt voci care spun că și ”Avatar 2” va fi ”inserat” aici. Nu este exclus ca filmul să se poată cumpăra și de pe Prime Video.

ADVERTISEMENT

”Avatar” a reapărut în cinematografe după 13 ani de la prima difuzare

”Avatar 2: Calea Apei” este o continuare a primei părți, numită simplu ”Avatar” și apărută în 2009. Încă de atunci făcea furori în lumea întreagă, datorită aspectului animat al personajelor.

Regizorul întregii aventuri este James Cameron, care a anunțat că până în 2028 se vor mai produce alte trei părți. Mai exact, a treia ar putea fi disponibilă din 2024, a patra din 2026 și a cincea din 2028.

ADVERTISEMENT

”Avatar” s-a transformat, așadar, într-o serie de aventură. După ce în 2009 a făcut furori, succesul nu a întârziat să se ivească.

În 2010, filmul a fost nominalizat la 9 premii Oscar și a primit trei dintre ele: pentru cea mai bună imagine, cele mai bune efecte vizuale și cea mai bună scenografie.

ADVERTISEMENT

În 2009, ”Avatar” a avut încasări uriașe, cele mai mari din industria cinematografică, din toate timpurile, respectiv 2, 8 miliarde de dolari. În prezent, ”Avatar 2: Calea Apei” a câștigat 134 milioane de dolari în cinematografele nord-americane și 300 milioane de dolari la nivel mondial.

ADVERTISEMENT
Tags: