Life

Avea dureri de cap, dar credea că e o banală mahmureală. Diagnosticul crunt primit de o tânără din partea medicilor, după ce a fost la o petrecere

O tânără credea ca se confruntă cu o simplă stare de mahmureală după ce a petrecut cu prietenii. Ce au descoperit medicii.
29.12.2023 | 21:20
Avea dureri de cap dar credea ca e o banala mahmureala Diagnosticul crunt primit de o tanara din partea medicilor dupa ce a fost la o petrecere
Diagnosticul primit de o tânără care credea că suferă de mahmureală. Sursa foto: Unspplash
ADVERTISEMENT

După o noapte de petrecere, o tânără a crezut că se confruntă cu o mahmureală și avea dureri cumplite de cap. Pentru că starea de rău a continuat, a mers de urgență la medic și a primit un diagnostic crunt.

Diagnosticul primit de o tânără care credea că suferă de mahmureală

O tânără care petrecuse cu grupul de amici s-a trezit cu dureri puternice de cap, dar a dat vina pe consumul de alcool și pe mahmureală. În realitate, însă, era vorba despre o problemă mult mai serioasă. 

ADVERTISEMENT

Lana Quinlan, o tânără în vârstă de 19 ani din Cardiff (Țara Galilor) este protagonista acestei povești care ar fi putut avea un final tragic. Observând că durerile nu se potolesc, a început să se îngrijoreze.

Astfel că, după ce starea s-a înrăutățit, a ajuns la concluzia că este momentul să ceară ajutorul medicilor. După mai multe teste, analize și investigații, a primit un diagnostic care i-a schimbat viața.

ADVERTISEMENT

„A fost ca o durere pe care n-am mai simțit-o niciodată până acum. Nici nu băusem chiar atât de mult încât să am dureri de cap atât de mari, însă știind că am făcut vaccin, părinții nu s-au gândit că e meningită.

Când am ajuns la spital, la urgențe, abia dacă mai puteam merge și nici capul nu-l mai puteam ține drept”, a spus tânără care credea că suferă de mahmureală despre situația sa, citată de dailystar.co.uk.

ADVERTISEMENT

La ce concluzie au ajuns specialiștii

Astfel că, ghidați și de simptomele cu care tânăra s-a prezentat la spital, medicii au concluzionat că, în niciun caz, nu este vorba despre o simplă mahmureală, ci i-au pus un diagnostic crunt.

Lana Quinlan a aflat că suferă de meningită și mai bine de o lună a fost internată. Fără să știe, viața tinerei a fost pusă în pericol și nu a bănuit nici măcar o clipă că acest lucru se întâmplă.

ADVERTISEMENT

De la momentul în care a aflat cu ce afecțiune se confruntă au trecut 12 luni, dar fata încă dureri de cap. Medicii consideră că sunt efecte adverse ale unei afectări la nivelul nervilor. Ulterior s-a descoperit și că, deși fusese vaccinată, Lana a făcut o tulpină care nu era acoperită.

ADVERTISEMENT
Tags: