Sport

Aventura FCSB-ului pe Ghencea ajunge la final. Unde se joacă derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB a aflat că aventura lor pe Ghencea s-a încheiat. Echipa lui Gigi Becali nu va mai putea să joace pe stadionul Steaua următorul meci de acasă.
09.08.2023 | 16:17
Aventura FCSBului pe Ghencea ajunge la final Unde se joaca derbyul cu Universitatea Craiova
Echipa celor de la FCSB la finalul meciului cu CFR Cluj de pe Ghencea și cu Peluza Nord.
ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii vor juca cu Nordsjaelland pe Ghencea, joi, de la ora 21:30. După partida din Conference League, aventura FCSB-ului pe Stadionul Steaua se va încheia. Pentru următorul meci cu Universitatea Craiova, echipa lui Gigi Becali va trebui să caute o altă arenă.

Motivul pentru care FCSB nu va mai juca pe Ghencea

Cei de la CSA Steaua au anunțat programul Ligii Naționale de Rugby. În acel weekend, formația de la Berceni va avea un meci cu Universitatea Craiova și echipa de rugby a Stelei va disputa un duel cu CSM Constanța.

ADVERTISEMENT

Astfel, aventura FCSB-ului pe Ghencea se va opri, pentru că gruparea de rugby are prioritate pe Stadionul Steaua. Chiar dacă partidele au loc în zile diferite, gazonul nu va putea susține cele două jocuri, mai ales că partida de rugby va fi înainte cu o zi de meciul celor de la FCSB.

Roș-albaștrii nu sunt primiți nici pe Arena Națională

Pe 3 septembrie va fi meciul celor de la FCSB cu Universitatea Craiova. După ce au aflat că nu au nicio șansă să dispute derby-ul pe Ghencea, roș-albaștrii au încercat să vorbească pentru Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Într-o emisiune pentru Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat că duelul nu se va disputa pe Arenă. Motivul este acela că acolo se va ține un eveniment. Se numește East European Comic Conce și are legătură cu jocurile video, serialele sau benzile desenate.

“Noi nu vom juca cu Craiova lui Rotaru pe Arena Națională, pentru că este o chestie, Comic, ceva cu tarabe. În week-end-ul acela, CSA Steaua joacă în deplasare, la Șelimbăr. Va fi bine.”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

După toate acestea, echipa lui Gigi Becali va juca, cel mai probabil, pe Arcul de Triumf. Jucătorii de la FCSB au evoluat acolo și cu Dinamo. Fotbaliștii FCSB-ului au fost mulțumiți de gazon, dar și de faptul că stadionul a fost aproape plin cu suporteri care au venit să-i încurajeze.

Declarațiile lui Charalambous înaintea meciului din Conference League

FCSB se va duela cu FC Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League. Roș-albaștrii sunt bucuroși că vor juca pe Ghencea, în fața suporterilor. Înaintea partidei, Charalambous s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa va evolua pe Stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT

“Mâine avem meci european, trebuie să ne luăm echipamentul european, venim după rezultate bune care cred că ne vor ajuta pentru meciul de mâine. Jucătorii sunt într-o formă bună, am văzut asta în meciurile jucate, în special în ultimul, dar mâine va fi un meci diferit. Vor fi două jumătăți, așa cum spun eu, mâine începe prima, următoarea e în Danemarca. 

Ei au jucători tineri, cu calitate, unii au experiență, am analizat echipa, repet, sunt o echipă bună, dar am încredere în jucătorii mei, avem un lot bun, depinde de ceea ce facem teren. Cunoaștem și mai bine gazonul acum, vom avea fanii alături, i-am avut la ultimul meci și a fost o atmosferă incredibilă, vom da ce avem mai bun pentru a obține un rezultat avantajos astfel încât să ne fie folositor în returul din Danemarca.”, a declarat Charalambous la conferința de presă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru “Peste 2.5 goluri” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT