Sport

Avertisment despre starea gazonului la Petrolul – Dinamo: „Nu poate fi extraordinar”. Câți fani vor fi în tribune

Claudiu Tudor, președintele celor de la Petrolul, a anunțat câte bilete s-au dat cu câteva ore înainte de Petrolul - Dinamo. Cum se prezintă gazonul de pe „Ilie Oană”.
20.01.2024 | 13:13
Avertisment despre starea gazonului la Petrolul  Dinamo Nu poate fi extraordinar Cati fani vor fi in tribune
Câte bilete s-au dat la Petrolul - Dinamo până în ziua meciului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Petrolul se așteaptă la o asistență importantă la derby-ul de pe teren propriu cu Dinamo, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 22-a din SuperLiga. În ciuda vremii nefavorabile de la Ploiești, unde a nins și a plouat, oficialii prahovenilor anunță o atmosferă electrizantă.

Anunț despre bilete înainte de Petrolul – Dinamo: „Le-au epuizat pe toate”

Petrolul Ploiești are mare nevoie de victorie în duelul cu Dinamo. Formația pregătită de Florin Pârvu nu a mai bătut pe nimeni de 4 meciuri în campionat și a părăsit zona locurilor de play-off. Într-o situație complicată se află și Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Câinii” trebuie să profite de pasul greșit făcut de Poli Iași și să se apropie de locurile de baraj. Vremea rea s-a instalat în toată țara. A plouat și a nins în ziua meciului la Ploiești, însă suporterii nu au dat înapoi. Claudiu Tudor, președintele „Găzarilor”, a anunțat o prezență importantă la derby.

„Terenul nu poate fi extraordinar ținând cont de faptul că a plouat și a nins. Din ce am verificat s-au vândut în jur de 6-7.000 de bilete, cu tot cu abonați. În ziua meciului se dau de obicei 3-4.000, așadar ne așteptăm la o asistență importantă. Dinamoviștii au epuizat toate biletele alocate sectorului lor”, a declarat Claudiu Tudor, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Care este starea gazonului de la Ploiești înainte de Petrolul – Dinamo

Nu de puține ori, suprafața de joc de pe Stadionul „Ilie Oană” le-a dat mari bătăi de cap echipelor în condiții de vreme nefavorabilă. Claudiu Tudor a recunoscut că gazonul nu va arăta la parametrii optimi la ora meciului.

”Ninge și ninge bine de azi-noapte. S-a pus un strat serios. Cu vremea nu te poți pune. În jur de ora 12:00 se va începe deszăpezirea, iar până la ora 14:00 terenul va fi deszăpezit.

ADVERTISEMENT

Sperăm să se usuce. Terenul nu poate fi la un nivel extraordinar ținând cont că a nins toată noaptea. Terenul arăta foarte bine terenul chiar dacă ploua torențial. Stratul nu este foarte gros, dar este o palmă de 4-5 centimetri”, a mai spus oficialul prahovenilor.

Claudiu Tudor, detalii de la negocierile cu noii investitori: „Trebuie să fii atent la fiecare virgulă”

Omul de afaceri turc Serhan Cetinsaya este pregătit să investească la Petrolul. FANATIK l-a surprins pe magnatul turc la unul dintre amicalele ploieștenilor din Antalya. Claudiu Tudor a revenit cu detalii și a mărturisit că se negociază intens. Serhan Cetinsaya este așteptat pe stadion la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Este posibil ca omul de afaceri din Turcia să fie prezent la meci, suntem în negocieri, se discută, nu este ușor să aduci pe cineva în club, trebuie să fii atent la fiecare virgulă.

Nu s-a pus problema ca cineva să plece din schema de conducere în cazul în care se vor alătura oamenii de afaceri din Turcia. Petrolul este un club greu, cu suporteri. Acești oameni de afaceri își doresc să demonstreze în fotbal, au o potență, sper să se alăture clubului și să ne ajute în creșterea nivelului”, a spus Claudiu Tudor.

ADVERTISEMENT