Sport

MM Stoica pariază pe Dinamo: ”Se salvează!”. Schimbarea pregătită de ”câini” în această iarnă

Mihai Stoica e de părere că Dinamo va reuși să se salveze la finele acestui sezon, cu toate că echipa pregătită de croatul Zeljko Kopic e departe de baraj.
20.01.2024 | 12:09
MM Stoica pariaza pe Dinamo Se salveaza Schimbarea pregatita de caini in aceasta iarna
MM Stoica pariază pe Dinamo: ”Se salvează!”. Schimbarea pregătită de ”câini” în această iarnă
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, oficialul celor de la FCSB anunță că dinamoviștii pregătesc o mutare interesantă: vor aduce un director sportiv din Croația, care să colaboreze cu antrenorul Kopic și care să facă tot ce poate pentru a salva echipa de la retrogradare. Primul test din acest an al ”câinilor” e programat sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20:00.

MM Stoica pariază pe Dinamo: ”Se salvează!”

”La Dinamo s-au făcut schimbări, am înţeles că era un serviciu de scouting ieşit din comun şi veneau jucători slabi. Sunt unii care predau cursuri, dar n-ai făcut scouting în viaţa ta. Am înţeles că vine director sportiv croat. Eu zic că se salvează Dinamo.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Kopic, m-am uitat la CV-ul lui, nu e ceva ieşit din comun, dar a fost şeful academiei la Dinamo Zagreb, interimar apoi, e colos pentru Europa de Est. Eu cred că l-au adus bine”, a declarat Mihai Stoica la Orangesport.

În acest moment Dinamo ocupă penultimul loc în clasament cu 16 puncte, șapte mai puține decât Poli Iași, ocupanta locului 14, care duce la baraj. Casele de pariuri nu par să fie de acord cu scenariul lui MM Stoica, pentru că Dinamo este favorită alături de FC Botoșani la retrogradare, cel puțin pentru moment. Așadar, Dinamo are cota 2,95 pentru a termina pe primul loc, FC Botoșani 1,22, în timp ce Politehnica Iași (cotă 50,00) și UTA Arad (cotă 100,00) sunt la foarte mare distanță.

ADVERTISEMENT

Un prim hop pe care Dinamo trebuie să-l treacă e partida de la Petrolul Ploiești, unde ”câinii” nu se vor baza pe Darko Velkovski și Dennis Politic. ”Nu ne putem baza pe Dennis Politic, care este suspendat, nici pe Velkovski, nu i-a ajuns permisul de muncă și nu poate juca. Toți ceilalți jucători sunt pregătiți. Suntem motivați, aștept de la jucători să fie la nivelul maxim. Respectăm Petrolul mult, știu că au o echipă bună, au înscris 22 de goluri și au primit 22.

Vom avea un meci dificil, jucătorii noștri trebuie să fie războinici, pentru că vor fi multe dueluri, un meci cu intensitate, energie, iar pentru un rezultat bun trebuie să fim la nivel înalt la aceste aspecte. Pentru noi, fiecare meci este important. Mai avem 9+9 jocuri (n.r – cu tot cu play-out-ul), pe fiecare le vom pregăti la fel, să fim la cel mai înalt nivel la care putem”, a declarat Kopic.

ADVERTISEMENT

Victor Becali nu crede în șansa lui Dinamo de a se salva

Interesant, strict pentru această partidă casele de pariuri nu o dau victimă certă pe Dinamo, astfel că Petrolul primește o cotă de aproximativ 2.00 pentru victorie. În urmă cu o săptămână, impresarul Victor Becali analiza atent jocul celor de la Dinamo și nu era atât de optimist precum MM Stoica, fiind de părere că dinamoviștii au șanse mici să scape.

”Situația lui Dinamo este dificilă. Mi-aș dori din tot sufletul să facă ceva, să se poată salva, dar nu văd nimic. Nu văd nicio schimbare în bine. Lor le trebuie, oricum, foarte mulți jucători. Și așa, să-i aduci pe ultima sută de metri, să nu facă niciun pic de pregătire cu echipa… să se integreze atât de repede e mai complicat. Nu vreau să pronunț cuvântul acela (n.r. retrogradare)”, a declarat Victor Becali conform playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru dinamoviști e că actuala campanie de achiziții din iarnă a urcat considerabil valoarea lotului. Așadar, lotul celor de la Dinamo e evaluat la 9,10 milioane de euro, peste formații ca Petrolul Ploiești (8,8 milioane), FC Botoșani (8 milioane), Oțelul (8 milioane), UTA Arad (7,5 milioane) și Poli Iași (7,2 milioane de euro).

ADVERTISEMENT