Fotbal intern

Avertisment pentru FCSB după eșecul cu Sepsi: ”Sunt probleme de atitudine”

26.04.2021 | 23:31
Avertisment pentru FCSB dupa esecul cu Sepsi Sunt probleme de atitudine
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, lansează un avertisment după eșecul cu Sepsi OSK și crede că ”eoș-albaștrii” suferă din cauza subțirimii lotului.

Fostul mare portar este convins că Toni Petrea este un simplu executant și că ”problemele de lot” de care amintea tehnicianul ar putea fi de fapt probleme de altă natură.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul liderului dă vina pe problemele de lot pentru eșecul cu Sepsi OSK și speră că va putea recupera cât mai mulți jucători pentru derby-ul de titlu cu Universitatea Craiova.

Eșecul cu Sepsi, naște întrebări la FCSB

După eșecul cu Sepsi din etapa a treia a play-off-ului, Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele reale de la FCSB și crede că jucătorii au un bloc din punct de vedere mental, dar a și acuzat lipsa unui atac de careu.

ADVERTISEMENT

”S-au făcut unele greșeli acolo, iar FCSB a rămas fără echipă. Olaru accidentat, Panțîru accidentat. Dacă cineva mai cumulează cartonașe galbene, FCSB rămâne fără echipă, în cel mai important moment al play-off-ului.

Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare”, a declarat Duckadam la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Duckadam pune tunurile și pe Tănase

”Nu se mai poate schimba nimic acum, rămâne doar să te menții pe linia de plutire. Toată lumea a cerut un vârf. Nu poți să joci la infinit fără un vârf clasic, de valoare”, a continuat fostul mare portar.

”Tănase e cu mintea la situația lui, la unde ar putea să plece. În astfel de momente, poate mintea îți mai zboară și în altă parte și are o reținere. Mulți jucători au atitudinea asta, dacă ‘mai bag piciorul sau nu mai bag’”, a încheiat Duckadam.

ADVERTISEMENT

În ciuda înfrângerii suferite de echipa pe care o patronează, Gigi Becali a spus pentru FANATIK nu are emoții în lupta pentru titlu și speră ca FCSB să învingă Universitatea Craiova și CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,50 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT