ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Avertisment pentru FCSB după eșecul cu Sepsi: ”Sunt probleme de atitudine”

Autor: Traian Terzian | 26.04.2021 | 23:31
Avertisment pentru FCSB după eșecul cu Sepsi: ”Sunt probleme de atitudine”
Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, lansează un avertisment după eșecul cu Sepsi OSK și crede că ”eoș-albaștrii” suferă din cauza subțirimii lotului. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, lansează un avertisment după eșecul cu Sepsi OSK și crede că ”eoș-albaștrii” suferă din cauza subțirimii lotului.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar este convins că Toni Petrea este un simplu executant și că ”problemele de lot” de care amintea tehnicianul ar putea fi de fapt probleme de altă natură.

Tehnicianul liderului dă vina pe problemele de lot pentru eșecul cu Sepsi OSK și speră că va putea recupera cât mai mulți jucători pentru derby-ul de titlu cu Universitatea Craiova.

Eșecul cu Sepsi, naște întrebări la FCSB

După eșecul cu Sepsi din etapa a treia a play-off-ului, Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele reale de la FCSB și crede că jucătorii au un bloc din punct de vedere mental, dar a și acuzat lipsa unui atac de careu.

ADVERTISEMENT

”S-au făcut unele greșeli acolo, iar FCSB a rămas fără echipă. Olaru accidentat, Panțîru accidentat. Dacă cineva mai cumulează cartonașe galbene, FCSB rămâne fără echipă, în cel mai important moment al play-off-ului.

Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare”, a declarat Duckadam la gsp.ro.

Duckadam pune tunurile și pe Tănase

”Nu se mai poate schimba nimic acum, rămâne doar să te menții pe linia de plutire. Toată lumea a cerut un vârf. Nu poți să joci la infinit fără un vârf clasic, de valoare”, a continuat fostul mare portar.

ADVERTISEMENT

”Tănase e cu mintea la situația lui, la unde ar putea să plece. În astfel de momente, poate mintea îți mai zboară și în altă parte și are o reținere. Mulți jucători au atitudinea asta, dacă ‘mai bag piciorul sau nu mai bag’”, a încheiat Duckadam.

În ciuda înfrângerii suferite de echipa pe care o patronează, Gigi Becali a spus pentru FANATIKnu are emoții în lupta pentru titlu și speră ca FCSB să învingă Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!