Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avertisment pentru FCSB după transferurile cu „cântec” ale lui Baba Alhassan și Luis Phelipe: „În play-off nu-l mai iei pe Mitriță cu două zile înainte de meci!”

FCSB a luat 6 puncte din ultimele două etape de SuperLiga. În ciuda unui joc spectaculos, gurile rele au acuzat echipa lui Gigi Becali de transferuri în momente inoportune.
21.12.2023 | 10:07
Avertisment pentru FCSB dupa transferurile cu cantec ale lui Baba Alhassan si Luis Phelipe In playoff nul mai iei pe Mitrita cu doua zile inainte de meci
Valeriu Rachita este convins ca FCSB va avea viata grea in play-off. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat la pas ultimele două partide din campionat. Hermannstadt a fost prima pe listă. Sibienii au primit 3 goluri de la formația lui Becali și nu au reușit să pună în pericol poarta apărată de Târnovanu. Înainte de acest meci, FCSB a cumpărat-o pe vedeta lui Hermannstadt, Baba Alhassan.

FCSB, avertizată după transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe

“Vezi că în play-off nu o să mai poți să îl iei cu două meciuri înainte pe Mitriță sau să îl convertești pe nu știu care altul. Dar de ce doar înaintea meciurilor?”, a fost problema pe care Valeriu Răchită i-a ridicat-o la fileu lui Gheorghe Mustață într-o discuție la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Am mai auzit lucrurile astea. Vreau să spun ceva și nu cred că nu sunteți de acord. Și tu și nea’ Mihai și toată lumea. Băi dar ce se întâmplă la noi, numai de Steaua se vorbește. Dacă eu vreau să îl iau p-ăsta, pe un jucător pe care îl plătesc, tu ai juca împotriva echipei tale?”, a fost replica lui Gheorghe Mustață.

Un alt meci care a ridicat semne de întrebare a fost duelul celor de la FCSB de pe terenul lui Poli Iași. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus cu 3-1 la capătul unei partide pe care a dominat-o pe tot parcursul celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Mustață este convins că FCSB a câștigat pe merit meciurile cu Hermannstadt și Poli Iași

La fel ca la Sibiu, FCSB a cumpărat și de la Iași. Gigi Becali a anunțat transferul lui Luis Phelipe, jucătorul numărul unu al moldovenilor. Luis Phelipe nu a făcut parte din lotul echipei, spre nemulțumirea lui Leo Grozavu, care a acuzat o lipsă de concentrare din partea elevilor săi.

“Așa se întâmplă înainte de meciuri uneori. Cu Gigi știi că e pe loc, nu comentezi. ‘Pac-Pac’, cum face el. Nu înțeleg de ce se comentează numai la noi, când și la alte echipe se fac lucruri de genul”, a completat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

“Se comentează și la alte echipe. S-a comentat și faptul că Rapid și-a anunțat interesul pentru Tudor Băluță înaintea meciului cu Farul. Doar că Tudor Băluță este accidentat. E o diferență.”, a punctat Cristi Coste.

La fel ca FCSB, Rapid trage tare pentru a se întări în pauza competițională. Dan Șucu a anunțat o serie de transferuri menite să facă din Rapid o echipă care se luptă la titlu. Formația din  Giulești a scăzut din tempo în urma accidentărilor lui Rrahmani și Petrila.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB va avea viata grea la primavara

ADVERTISEMENT