Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri despre Baba Alhassan, noul transfer al FCSB: „E capricios! Are probleme comportamentale”

Vivi Răchită a dezvăluit la FANATIK SuperLiga problemele de comportament pe care le are Baba Alhassan, jucătorul proaspăt transferat de FCSB de la Hermannstadt.
17.12.2023 | 11:50
Dezvaluiri despre Baba Alhassan noul transfer al FCSB E capricios Are probleme comportamentale
Vivi Răchită i-a făcut un portret nefardat lui Baba Alhassan, noul jucător transferat de fCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus categoric sâmbătă seara în meciul contra lui Hermannstadt din etapa 20 a SuperLigii, echipă de la care a lipsit însă mijlocașul Baba Alhassan, proaspăt transferat chiar la echipa lui Gigi Becali înaintea meciului direct.

Probleme de comportament pentru Baba Alhassan, jucătorul transferat de FCSB de la Hermannstadt

Înaintea ultimelor două partide din acest an, Gigi Becali a anunțat că i-a transferat la FCSB pe Baba Alhassan și Luis Phelipe de la Hermannstadt, respectiv Poli Iași, fix echipele pe care formația sa urma să le întâlnească. Strategie sau nu, important pentru FCSB e că a câștigat fără emoții primul dintre aceste dueluri, cel contra sibienilor.

ADVERTISEMENT

După meciul de sâmbătă de pe „Arena Națională”, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA s-a discutat și pe acest subiect, iar moderatorul Horia Ivanovici l-a rugat pe Vivi Răchită să-i facă un portret mijlocașului ghanez: „Ce știi despre Baba Alhassan? Ce fel de fotbalist e?”.

Răspunsul primit a fost unul oarecum surpinzător, Răchită scoțând la iveală unele detalii neștiute până acum: „Dacă te uiți pe prima parte a campionatului, Alhassan a fost foarte mult timp accidentat, deci Măldărășanu s-a descurcat și fără el…

ADVERTISEMENT

Ca orice jucător african, sunt probleme de comportament la el, sunt probleme din puctul de vedere al vestiarului… Asta se aude acum, sper să nu fie adevărat.

Este mai impulsiv, vrea ca totul să i se cuvină, sunt probleme ca la mai mulți africani și de comportament înaintea sau în timpul antrenamentelor. Întârzie la antrenamente…

ADVERTISEMENT

Accidentări subite… Stai că fibra zece de la cvadriceps mă deranjează… Cînd nu vrea să joace, nu vrea să joace…”, este caracterizarea deloc promițătoare pentru staff-ul FCSB pe care Răchită i-a făcut-o lui Baba Alhassan la FANATIK SUPERLIGA.

Baba Alhassan, un jucător greu de stăpânit

Total surprins de cele auzite, Horia Ivanovici a continuat dialogul și a încercat să afle cât mai multe amănunte: „Un portret deloc promițător… Deci jucător capricios?”.

ADVERTISEMENT

„Așa, ca fotbalist, mie mi-a plăcut. Îl știu din liga a doua, când juca la Sibiu, și mi-a plăcut. În ce sens are probleme cu vestiarul? E mai introvertit, fiind și de altă religie, are tabieturile lui, sunt probleme…

Dar poate la FCSB, fiind un vestiar greu, având și jucători de valoare, poate un Florinel, un Olaru sau un Radunovic îl vor introduce bine de tot în atmosferă. Fotbalistic este bun, are forță de pătrundere, are fizic bun, dar nu va face faza defensivă.

E cam un fel de Edjouma… Dar ce face, chiar, că se întoarce Edjouma. Bari a anunțat că nu-l mai ține și se întoarce în iarnă”, a mai spus Răchită despre ghanez.

„Deci nu este un jucător ușor de stăpânit de antrenor și de vestiar Baba Alhassan… Din punct de vedere al caracterului, poate să aibă o bombă?”, a întrebat moderatorul.

„E greu la FCSB, pentru că e Gigi care are sabia. E și MM acolo, care stă toată ziua la bază, și dacă va face ceva care să nu fie pe placul conducătorilor va pleca. Nu e problemă. La banii care s-au dat… Din ce știu eu și din ce s-a speculat, este un jucător problemă”, a încheiat Vivi Răchită portretul lui Baba Alhassan.

Nu ratați în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Premiera este disponibilă în aceleași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

CULISE | DEZVALUIRI despre Baba Alhassan, NOUL TRANSFER al FCSB

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Dispariție misterioasă" a unui model de talie internațională, imediat după ce noul iubit s-a convertit la islam
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Trei alimente care alvează inima. Sunt și ieftine
Trei alimente care alvează inima. Sunt și ieftine
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde