Sport

Avertisment pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland: ”Să nu vedem un Silkeborg”

FCSB a remizat cu Nordsjaelland în primul meci al dublei din turul trei preliminar al Conference League. Dinu Gheorghe se teme ca meciul din Danemarca să nu fie o reeditare a celor două partide cu Silkeborg pierdute de FCSB anul trecut cu 5-0.
17.08.2023 | 13:09
Avertisment pentru FCSB inaintea duelului cu Nordsjaelland Sa nu vedem un Silkeborg
FCSB, avertizată înainte de returul cu Nordsjaelland. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de returul dublei cu Nordsjaelland, din Danemarca. Vicecampioana României este obligată să câștige pentru a merge în playoff-ul Conference League, acolo unde se poate duela cu Sabah Baku pro Partizan Belgrad.

Avertisment pentru FCSB

Înaintea duelului cu Nordsjaelland, FCSB primește un avertisment. După ultima victorie din campionat a danezilor, 5-0 cu Randers, Dinu Gheorghe trage un semnal de alarmă spre Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

El spune că jocul va fi controlat de adversari, dar FCSB va încerca să marcheze pe contraatac. Recomandarea lui este ca echipa din capitală să se organizeze cât mai bine din punct de vedere defensiv. Acesta se gândește la meciul cu Silkeborg, spunând că îi este frică să nu se repete rezultatul acelei duble.

Probabil va fi un sistem defensiv bine pus la punct. Ei vor câștiga mingea foarte greu acolo, probabil va fi o posesie 75 la 25 pentru danezi. FCSB mă gândesc că va încerca mult contraatac pe Băluță, să primească multe mingi în spatele fundașilor centrali.

ADVERTISEMENT

Acum să vedem dacă va reuși și cât se vor tampona cu ei. Nici danezii nu sunt veniți azi în fotbal. Am văzut că duminică a bătut pe Randers cu 5-0 în deplasare. E foarte greu acolo. Chiar dacă au ambii fundași centrali accidentați și au un joc în plus, o să vedeți că va fi un joc greu. Eu zic că FCSB trebuie să stea bine defensiv.

Ce au făcut aici, dar ce vor face acolo, cu publicul în spate… vor pasa, pentru că sunt acomodați cu mingea alunecă pe acel teren. O să fie greu, greu! A fost clar că adversarul cel mai greu l-a avut FCSB. Noi nu suntem nici măcar în lumea a doua, ci a treia.

ADVERTISEMENT

FCSB, dacă nu marchează acolo, nu are șanse. Trebuie să marcheze obligatoriu. Fără gol va fi greu să reziste. Mie mi-e teamă, sincer, să nu vedem un Silkeborg”, a spus Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Norsjaelland, demonstrație de forță înainte de meciul cu FCSB

Înainte de returul cu FCSB, Nordsjaelland a făcut demonstrație de forță în campionat. Echipa s-a impus cu 5-0 în duelul cu Randers, în a patra etapă a campionatului din Danemarca. Danezii au victorii pe linie.

ADVERTISEMENT

Bjorkengren și-a dat autogol în minutul 13, iar mai apoi Antman, în minutul 65, Tverskov, în minutul 72, Schandorf, în minutul 81 și Nagalo, în minutul 89 au adus victoria echipei. Nordsjaelland are punctaj maxim în campionat și un golaveraj de 15-3.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 2.02 pentru ”sub 2.5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: