Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avertisment pentru noul transfer pregătit la FCSB: „Vestiarul e greu!”

FCSB vrea să îl transfere pe Nana Antwi de la Urartu. În studioul FANATIK SUPERLIGA a fost dezbătut acest transfer, iar concluzia este că jucătorului african nu îi va fi uşor să se adapteze.
20.12.2023 | 20:23
Avertisment pentru noul transfer pregatit la FCSB Vestiarul e greu
Avertisment pentru noul transfer pregătit la FCSB: „Vestiarul e greu!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan de la Hermannstadt, dar campania de mercato este deschisă. Următorul jucător pe listă este Nana Antwi de la Uratu, mutare de care FANATIK a scris încă din luna octombrie.

Avertisment pentru noul transfer pregătit la FCSB: “Are presiune, vestiarul e greu”

Roş-albaştrii au făcut o ofertă oficială pentru fundaşul ghanez. Mutarea a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA de Cristi Coste şi invitaţii săi, concluzia fiind că tânărul fundaş nu va avea o misiune uşoară cu adaptarea la un club de calibrul FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

“L-am remarcat şi eu la meciurile cu Farul. Mai ales în Armenia a jucat foarte bine. Este un jucător tânăr, dar să vedem cum se adaptează aici, la 21 de ani. FCSB este un club mare, mediatizat. 

Are presiune, vestiarul este greu. Au mai venit jucători care au plecat cu coada între picioare. Nu ştiu dacă rezistă. O să vedem. Dar, ce facem cu Creţu, cu Pantea, cu Ovidiu Popescu?”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

“Nana Antwi va fi trecut la banda dreaptă, iar Pantea va fi trecut în banda stângă, la Radunovic”

Moderatorul emisiunii, Cristi Coste, a dezvăluit mişcările pe care roş-albaştrii vor să le facă în defensivă dacă va semna Antwi. Astfel, ghanezul ar urma să joace pe postul de fundaş dreapta, iar Pantea să treacă în stânga, pe partea lui Radunovic:

“De obicei, Gigi Becali are multă răbdare cu jucătorii pe care îl vede el şi îl remarcă. Un exemplu este Dawa, un altul este Miculescu. Dar pare că este pe final creditul lui Miculescu. 

ADVERTISEMENT

Nana Antwi va fi trecut la banda dreaptă, iar Pantea va fi trecut în banda stângă, la Radunovic. Este un jucător important în vestiar Radunovic. Este căpitanul fără banderolă în vestiar.

Sunt doi căpitani fără banderolă în vestiarul FCSB-ului: Radunovic şi Coman. O poartă Olaru”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Avertisment pentru noul transfer pregătit la FCSB

ADVERTISEMENT