Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, gata să bifeze un nou transfer: ”Am făcut oferta oficială!” Care e situația lui Edjouma

Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a făcut o ofertă oficială pentru transferul fundașului Nana Antwi de la Urartu la FCSB și așteaptă răspunsul armenilor.
20.12.2023 | 12:47
FCSB gata sa bifeze un nou transfer Am facut oferta oficiala Care e situatia lui Edjouma
Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a făcut o ofertă oficială pentru transferul fundașului Nana Antwi de la Urartu la FCSB și așteaptă răspunsul armenilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Coste a anunțat în exclusivitate într-o ediție anterioară a FANATIK SUPERLIGAomul de încredere al patronului FCSB va merge în Armenia pentru a negocia venirea jucătorului ghanez.

Ce ofertă a făcut FCSB pentru transferul lui Nana Antwi

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Vulturar a mărturisit că a făcut o ofertă oficială pentru transferul la FSB al lui Nana Antwi de la Urartu. El a explicat cele două modalități prin care fundașul ghanez poate ajunge la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

”Am avut o discuție cu cei de la Urartu, le-am făcut o ofertă, vom vedea, așteptăm zilele următoare să vedem dacă vor accepta. Da, este oferta de 50.000 de euro de care spunea Gigi Becali. Băiatul intră în ultimele 6 luni și e foarte posibil să semneze în ianuarie.

El poate semna în ianuarie cu FCSB, dar să mai rămână aici. Oricum, în vară e liber de contract. Dacă armenii acceptă oferta vine de acum, dacă nu va fi semnat și vine în vară, cam asta e ideea.

ADVERTISEMENT

Momentan, cu cel de Sheriff (n.r. – David Ankeye) a rămas așa în stand-by, vedem. Căutăm atacant, dar e destul de greu. Cu atacanții e cea mai mare problemă în momentul de față. Dar dacă nu va veni un atacant, ai variante”, a declarat Vulturar.

Edjouma, șanse minime să revină la FCSB

Impresarul a ținut să precizeze că sunt șanse foarte mici ca Malcom Edjouma, care este împrumutat până la finalul sezonului la Bari, să se întoarcă la FCSB în această iarnă și crede că mai degrabă ar plăti italienii clauza de achiziționare definitivă.

ADVERTISEMENT

”Până la urmă unde va fi folosit Edjouma când se va întoarce e decizia staff-ului tehnic. Edjouma e greu să vină până în vară, are contract, până la urmă trebuie să fie de acord și cei de la FCSB ca să se întoarcă. E cu familia acolo, are copiii la școală, la grădiniță, îi va fi foarte greu să se întoarcă în această iarnă.

Chiar am vorbit cu el, cred este imposibil să se întoarcă în această iarnă. S-a acomodat, a început să joace la Bari. Nu e așa ușor să mergi în Serie B, un campionat destul de tacticizat, dar încet-încet s-a acomodat, am înțeles că antrenorul îl place, important e să joace.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mai mari să plătească ei clauza decât să se întoarcă Edjouma la FCSB în această iarnă. Clauza e undeva la 600.000. Ne uităm la mulți jucători, dar în perioada asta de iarnă nu e ușor să aduci, mai degrabă completezi. Lucrez pentru perioada de vară, dar trebuire să lucrezi din timp”, a spus Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, Horia Ivanovici te așteaptă LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO cu super invitați. Dacă ratezi emisiunea nu îți face griji. O poți viziona ÎN PREMIERĂ de la 17:30 pe Facebook și YouTube.

Ofertă oficială pentru transferul lui Antwi la FCSB

ADVERTISEMENT