Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avertismentul lui Giovanni Becali înainte de România – Israel: „Nu va mai fi ca în Elveția!”

România va avea parte de un meci dificil pe Național Arena în drumul către Euro. Israel vine la București cu temele făcute și își va păstra concentrarea pe toată durata celor 90 de minute.
08.09.2023 | 23:15
Avertismentul lui Giovanni Becali inainte de Romania  Israel Nu va mai fi ca in Elvetia
Giovanni Becali despre Romania - Israel. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali trage un semnal de alarmă înainte de România – Israel. Cele două echipe se luptă pentru poziția secundă în grupă, iar învingătoarea de pe Național Arena va fi cu un pas mai aproape de Euro. Pentru asta, elevii lui Iordănescu sunt obligați să arate o altă abordare tactică față de meciul cu Elveția.

România – Israel, duelul pentru locul 2

“Un meci foarte important, cu o echipă puternică. O echipă care ne-a arătat prin ce a realizat la turneul final, nu știu câți de acolo sunt convocați la prima echipă, dar au jucători care joacă în campionate puternice. Începând cu Anglia, începând cu Franța, echipe puternice, cu Rusia.

ADVERTISEMENT

Jucători cu experiență dacă au fost transferați unde joacă acum. Au jucători puternici și în campionatul lor. Au echipe, au avut echipe în cupele europene, nu știu dacă au mai departe în Conference League sau Europa League”, a declarat Giovanni Becali.

Cu un stadion plin la București, elevii lui Iordănescu se pregătesc de vizita selecționatei Israelului. Oaspeții vin la București cu un lot valoros din care fac parte jucători ce evoluează în campionatele puternice din vest. Manor Solomon este vedeta echipei și evoluează pentru Tottenham în Premier League.

ADVERTISEMENT

Lotul Israelului, peste cel al lui Iordănescu

“Au și Maccabi Tel Aviv și Maccabi Haifa. Asta înseamnă că oamenii se țin de fotbal, își văd de treabă. Au fost sub noi mulți ani la rând, dar acum dacă nu sunt peste noi, sunt cel puțin la egalitate. Trebuie să ne fie teamă, dar asta nu înseamnă să jucăm cu teamă.

Înseamnă că jucăm acasă, cu un public de 40-50 de mii de spectatori. România așteaptă această calificare. Indiferent că acolo vom face puncte sau nu vom face. Importante sunt steagurile românești. Turiștii, iubitorii de fotbal.

ADVERTISEMENT

Să se vadă România mai bine în comunitatea europeană. Trebuie să fim atenți să nu luăm gol și dacă putem să scăpăm. Ce s-a întâmplat cu Elveția în trei minute cu atacurile lui Mihăilă nu se vor repeta aici. Ei erau siguri de victorie, era pe finalul meciului.

Aici nu va fi același lucru. Va fi necesar să dăm noi gol, să avem noi meciul și să știm să ne apărăm și să contracarăm. Atunci când avem 1-0 ei sunt obligați să iasă din carapace cum se spune și atunci vom avea ocazii cu jucătorii noștri de viteză. Mă refer la Mihăilă și alții cum ar fi Olaru, cum ar fi Marin, jucători cu viteză care au și știința jocului”, a completat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi, de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică avem o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

2.10 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1 solist” la meciul România – Israel

Avertismentul lui Giovanni

 

ADVERTISEMENT