Life

Avocata surorii lui Petrică Mîțu Stoian susține că cineva a încercat să fure drepturile de autor ale melodiilor artistului: “Am început să primesc mesaje de amenințare”

Cineva ar fi încercat să fure drepturile de autor ale melodiilor lui Petrică Mîțu Stoian, după cum susține avocata surorii regretatului cântăreț.
11.12.2022 | 17:32
Avocata surorii lui Petrica Mitu Stoian sustine ca cineva a incercat sa fure drepturile de autor ale melodiilor artistului Am inceput sa primesc mesaje de amenintare
Scandal la mai bine de un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de la decesul artistului, avocata surorii lui Petrică Mîțu Stoian a lansat acuzații grave. Aceasta susține că cineva a încercat să fure drepturile de autor ale melodiilor regretatului interpret de muzică populară.

Cine ar încerca să fure drepturile de autor ale melodiilor lui Petrică Mîțu Stoian. Declarațiile avocatei surorii interpretului

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, în urma complicațiilor suferite după infectarea cu coronavirus. Din păcate, familia solistului nu a scăpat nici acum de scandaluri.

ADVERTISEMENT

Carmen Obârșanu, avocata Mariei Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, susține că cineva a încercat să fure drepturile de autor ale cântărețului sub pretextul de a organiza un spectacol în memoria sa.

Presupusul escroc ar fi trecut la amenințări după ce familia artistului a refuzat să semneze un asemenea contract.

ADVERTISEMENT

În contractul respectiv ar fi fost strecurată o clauză prin care s-ar fi realizat predarea drepturilor de autor ale melodiilor lui Mîțu Stoian.

Avocata surorii regretatului solist a declarat că aceasta a refuzat propunerile pentru evenimentele organizate în memoria fratelui său.

ADVERTISEMENT

“Este un tip din București, care nu are nici sediu și societatea lui comercială este plină de datorii, asta am verificat pe site-ul Ministerului Finanțelor. A făcut o ofertă pentru a organiza, cică, un spectacol.

Și mi-a trimis draft-ul. Când m-am uitat în draft, se prevedea și preluarea drepturilor de autor. Am sfătuit-o pe doamna Maria să nu facă un asemenea contract. (…)

ADVERTISEMENT

I-am transmis că nu e de acord doamna Maria, dar fără să fac mari discuții.

Din momentul acel am început să primesc mesaje de amenințare că au fost preluate drepturile de autor în mod ilegal de către familia lui Mîțu”, a explicat avocata Carmen Obârșanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sora regretatului cântăreț a fost foarte afectată de situație

Avocata l-a atenționat pe bărbatul respectiv că îi va face plângere, iar acesta a început să o jignească și să o amenințe. Maria Tărchilă a fost afectată de această situație și a decis să nu se mai implice de acum înainte.

“L-am atenționat ‘Domne, îți fac plângere! Ce faci, mă hărțuiești, ce faci aici?!’, ‘Păi, o să vă fac eu plângere pentru că nu îmi răspundeți în scris!’. (…)

A urmat un bombardament din acesta de expresii indecente, nepotrivite, din partea lui. Doamna Maria a fost foarte afectată și a zis ‘De acum încolo nu mai las pe nimeni! Nu mă mai implic!’

După aceea, m-a sunat o doamnă care s-a prezentat manager că ‘Vă rog să-l scuzați!’, după care a trimis el mesaje.”, a mai povestit avocata surorii lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT