Life

Avocatul fraților Sterp, prima reacție despre implicarea acestora în dosarul de înșelăciune: “Din păcate, acesta este prejudiciul”

Avocatul fraților Sterp a oferit o primă reacție după ce s-a aflat că aceștia ar fi implicați într-un dosar de înșelăciune. În ce situație se află acum Iancu și Culiță Sterp?
03.03.2023 | 16:24
Avocatul fratilor Sterp prima reactie despre implicarea acestora in dosarul de inselaciune Din pacate acesta este prejudiciul
Ce spune avocatul lui Culiță și Iancu Sterp. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin în lanț pentru familia Sterp. După ce la finele anului trecut, Culiță Sterp a provocat un accident rutier destul de grav, iată că acum, atât el, cât și fratele său, Iancu Sterp, au ajuns să fie implicați într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu destul de mare.

Ce se întâmplă cu Iancu și Culiță Sterp

Recent s-a aflat că Iancu și Culiță Sterp sunt acuzați căra ar fi promovat pe conturile personale de socializare două platforme prin care practic îi invitau pe urmăritorii lor să investească sume mari de bani, astfel încât să cumpere anumite acțiuni. De asemenea, ambii frați le promiteau acestora că vor ajunge să încaseze suma dublă în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri au făcut ca frații Sterp să fie implicați într-un dosar de înșelăciune al cărui prejudiciu se ridică la suma de 400.000 de euro. Ce spune însă avocatul lui Iancu și Culiță Sterp și cât de gravă este situația în care au ajuns cei doi frați la momentul actual?

Într-un interviu acordat la Antena Stars, avocatul acestora a anunțat că cei doi frați au fost audiați. Pe de altă parte, vestea bună este că nu a fost impusă nicio măsură preventivă în cazul lor. Totodată, el a subliniat faptul că atât Culiță Sterp, cât și fratele său Iancu au doar calitatea de suspecți și colaborează cu toate instanțele judiciare, astfel încât adevărul să fie elucidat.

ADVERTISEMENT

Ce spune avocatul fraților Sterp

”Clienţii noştri au calitatea de suspecţi, au fost citaţi pentru a da declaraţii în cauză, au oferit lămuriri în acest sens, colaborează cu organele judiciare în vederea adevărului şi a tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate, însă, având în vedere implicarea lor nu a fost impusă nicio măsură preventivă. 

Această implicare se rezumă strict la promovarea în mediul online a activităţii societăţilor comerciale.”, a dezvăluit Răzvan Adrian Truşcă, avocatul fraţilor Sterp, în interviul acordat la Antena Stars. El a vorbit și despre ce știau cei doi frați, dar și despre promovarea online.

ADVERTISEMENT

Referitor la perchezițiile domiciliare, avocatul fraților Sterp susține că acestea au fost deja efectuate, iar mai apoi urmează și o serie de percheziții informatice, având în vedere că prejudiciul adus se ridică la suma de 400.000 de euro.

Avocatul a mai fost întrebat și dacă într-adevăr, Culiță Sterp a fost adus cu mandat să dea declarații și a confirmat acest lucru. Pe de altă parte, Răzvan Adrian Truşcă susține că nu înțelege de ce s-a procedat în acest mod, în condițiile în care exista și posibilitatea să fie emisă o citație simplă.

ADVERTISEMENT

Mai departe, avocatul a mai adăugat că cei doi clienți ai săi știau că este vorba despre o afacere legală și nicidecum una ilegală și că ar fi existat ”un acord de principiu” între cele două părți. De asemenea, el a mai adăugat că la momentul actual nu au fost găsite lucruri care ar putea să îi incrimineze pe cei doi frați.

Întrebat dacă într-adevăr, prejudiciul din dosar se ridică la suma de 1,6 milioane de lei, avocatul a confirmat acest lucru, cu părere de rău. ”Din păcate aşa este, acesta este prejudiciu”, a mai menționat Răzvan Adrian Truşcă, în interviul acordat pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se...
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se decide ”soarta” României
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Cătălin Cherecheș, ELIBERAT?! Anunț șoc al procurorilor germani
Cătălin Cherecheș, ELIBERAT?! Anunț șoc al procurorilor germani
Apple lansează o nouă actualizare importantă pentru orice iPhone
Apple lansează o nouă actualizare importantă pentru orice iPhone
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!