Life

Se va întoarce Culiță Sterp pe scenă, după accident? Iancu Sterp a clarificat situația: “El a avut ceva de învățat din asta”

După accidentul lui Culiță Sterp, fanii se întreabă dacă artistul se va mai întoarce pe scenă. Iancu Sterp a explicat cum stau lucrurile.
22.11.2022 | 07:37
Se va intoarce Culita Sterp pe scena dupa accident Iancu Sterp a clarificat situatia El a avut ceva de invatat din asta
Va mai cânta Culi Sterp după accidentul de săptămâna trecută? Explicațiile lui Iancu Sterp. Sursa foto; Instagram, YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp le-a răspuns fanilor lui Culiță Sterp, care se întreabă dacă acesta se va întoarce pe scenă, având în vedere accidentul petrecut recent.

Va reveni Culiță Sterp pe scenă, după accident? Iancu Sterp lămurește lucrurile

Săptămâna trecută, Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Artistul a lovit un autoturism care trecea regulamentar, iar în urma unui etilotest, polițiștii au constatat că acesta era sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

În plus, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit, în cele din urmă, de oamenii legii. Mai mult, solistul a circulat cu viteză, a ignorat semnalele polițiștilor și a circular cu o viteză cu mult peste limita admisă în localitate.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a petrecut 24 de ore în arest, după care a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Mai mulți internauți l-au criticat dur pe cântărețul de muzică de petrecere după cele întâmplate. Pe de altă parte, există și fani care îl susțin în această perioadă dificilă pentru el, dar și pentru familia sa.

Iancu Sterp și logodnica lui Culiță, Daniela Iliescu, i-au luat apărarea zilele trecute acestuia, pe Tik Tok, unde le-au explicat internauților că artistul este în stare de șoc și că regretă ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Din moment ce Culiță Sterp va fi nevoit să se prezinte, săptămânal, în fața oamenilor legii, din moment ce a fost plasat sub control judiciar, fanii s-au gândit că acest lucru i-ar putea afecta deplasările la diverse evenimente la care ar urma să urce pe scenă.

“Totul o să fie ca înainte”

În cadrul unui live, Iancu Sterp a explicat cum stau lucrurile. Fratele mai mic al lui Culiță a spus că accidentul nu-l caracterizează pe acesta din urmă, care consumă foarte rar alcool.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Culiță Sterp nu a realizat că s-a urcat la volan după ce a băut. Tânărul a precizat că important este că atât fratele său, cât și celălalt șofer implicat în accident sunt bine.

Întâmplarea de săptămâna trecută este o lecție pentru Culiță Sterp, care va analiza situația, dar și toate consecințele sale. Iancu Sterp i-a asigurat pe fanii fratelui său mai mare că acesta se va întoarce pe scenă pentru a-i încânta cu melodiile sale.

“Normal că o să cânte Culiță în continuare, da. Lucrurile o să își revină la normal, încet, încet. Am mai avut situații în viață peste care am trecut, nu este ăsta cel mai mare impas. Totul o să fie ca înainte.

Îmi pare rău, doar că asemenea evenimente nu îl caracterizează pe Culiță. El nu este un tip care să pună alcool în gură. Foarte rar se întâmplă, d-aia a și avut o alcoolemie mică.

A avut mai multe filmări de făcut, acolo unde erau și mai mulți prieteni, sigur acolo a băut și el un pahar, d-aia a fost alcoolemia mică. Inconștient s-a urcat la volan.

El nu a făcut niciodată așa ceva, să se urce la volan după ce a băut ceva. (…) Culiță este bine, este acasă. Este sănătos. O să se rezolve treburile.

El a avut ceva de învățat din asta. Vă pupăm pe toți.”, a transmis Iancu Sterp într-un live de pe YouTube, potrivit wowbiz.ro.

Până acum, Culiță Sterp nu a vorbit despre accidentul care a avut loc zilele trecute.

ADVERTISEMENT