News

Avocatul Loredanei, criminala din Mangalia, noi dezvăluiri. Ce ar fi putut să o facă pe fată să comită atrocitatea

Ucigașa Alinei a fost supusă unei expertize psihiatrice. Avocatul încearcă să obțină o pedeapsă mai redusă pentru Loredana.
17.08.2023 | 20:55
Avocatul Loredanei criminala din Mangalia noi dezvaluiri Ce ar fi putut sa o faca pe fata sa comita atrocitatea
Avocatul Loredanei, criminala din Mangalia, noi dezvăluiri. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Avocatul Loredanei, criminala din Mangalia, noi dezvăluiri despre atrocitatea comisă de fata de 18 ani, care a șocat o țară întreagă. Cristian Ion spune că Loredana se confruntă cu probleme psihice.

Avocatul Loredanei, criminala din Mangalia, noi dezvăluiri

Joi, 17 august, criminala din Mangalia, care și-a ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel de pe litoral, acolo unde cele două lucrau pe post de cameriste, a fost supusă unei expertize psihiatrice.

ADVERTISEMENT

Avocatul fetei susține că Loredana ar avea anumite tulburări psihice. Pe fondul acestor probleme, ar fi comis atrocitatea. În acest context, Cristian Ion va solicita instanței să țină cont de acest aspect.

Astfel, el va încerca să obțină o pedeapsă mai mică pentru Loredana. „Să fie examinată din punct de vedere psihic. Mai exact să se efectueze o expertiză psihiatrică. Să ateste dacă la momentul săvârșirii faptei inculpata avea suficient discernământ. Sau dacă avea vreo afecțiune preexistentă. Este posibil să fi impulsionat și să fi condus la săvârșirea unei asemenea fapte de o gravitate deosebită.

ADVERTISEMENT

Cred că un om sănătos, care nu are afecțiuni preexistente, nu poate să săvârșească o asemenea oroare. Din acest motiv urmează să fie examinată din punct de vedere psihiatric”, a transmis Cristian Ion, avocatul fetei, potrivit Adevărul.

Loredana încheiase o relație cu un băiat care o agresa

De altfel, Loredana a fost examinată și medico-legal, pentru a se stabili dacă rănile pe care le are pe corp sunt „ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o”, potrivit avocatului.

ADVERTISEMENT

Amintim că avocatul Loredanei a mai spus, recent, că tânăra a fost „a fost abuzată într-o oarecare măsură”. Totodată, au fost vehiculte anumite informații conform cărora criminala tocmai pusese capăt unei relații cu un băiat care o agresa fizic.

Prim-procurorul Gabriel Teliceanu a mai spus că tânăra ar fi fost obosită fizic, deoarece lucra fără încetare, șapte zile din șapte, dar și psihic. Se pare că Loredana ar fi trecut prin anumite situații dificile din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, se ia în considerare varianta potrivit căreia crima ar fi fost comisă „pe fondul tulburării psiho-emoționale și pe fondul unei educații lipsite de empatie”, așa cum preciza prim-procurorul Gabriel Teliceanu.

ADVERTISEMENT
Tags: