Life

Aza, în lacrimi în fața juraților de la Splash! Vedete la apă. Ce i s-a întâmplat artistei

Aza, aflată la Splash! Vedete la apă, a izbucnit în lacrimi în fața juraților emisiunii. Solista a trecut printr-un moment emoționant și s-a destăinuit tuturor celor prezenți.
02.09.2022 | 12:42
Aza in lacrimi in fata juratilor de la Splash Vedete la apa Ce i sa intamplat artistei
De ce a început să plângă artista la Splash!Vedete la apă. Sursa foto: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aza a participat la ”Splash! Vedete la apă” și a izbucnit în lacrimi în fața juraților. Artista a fost copleșită de emoții și nu s-a putut abține să nu plângă.

Aza, în lacrimi la Splash! Vedete la apă: ”Am fost plecată de mică de acasă”

Gabriela Amzaru pe numele real a primit un mesaj de încurajare de la membrii familiei sale, atunci când i-a venit rândul să sară în Bazinul Olimpic de la Bacău. Situația a lăsat-o fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 23 de ani nu a știut cum să mai reacționeze la vederea familiei, despre care a spus că pentru prima oară i-a transmis un filmuleț cu mesaje de susținere.

Aza a dezvăluit că nu locuiește cu cei dragi și este departe de ei, deoarece și-a dorit să-și urmeze cariera în muzică.

ADVERTISEMENT

”E prima dată în viața mea când primesc mesaje de la familia mea. Am fost plecată de mică de acasă. Ai mei m-au susținut telefonic, fizic, nu au putut să fie alături de mine.

Eu am vrut să am o carieră în muzică (…)”, a spus Aza, printre lacrimi, la show-ul ”Splash! Vedete la apă”.

ADVERTISEMENT

Aza a făcut atletism de performanță

Aza a mai mărturisit și că înainte de a pătrunde în lumea muzicii a făcut vreme de cinci ani atletism de performanță.  Cu toate acestea, ea a descoperit că antrenamentele celebrei emisiuni sunt uunele dificile, deoarece are frică de înălțime.

Dincolo de temeri, Aza adoră să înoate, să danseze și să cânte. Întregul său moment va putea fi urmărit sâmbătă seară, la Antena 1, la 20:30.

ADVERTISEMENT

Pe ”ringul” show-ului vor mai putea fi vizionate și săriturile altor vedete, printre care: Valentin Sanfira, Lorelai, Roxana Nemeș, Luis Gabriel, Eric de Oliveira.

Finala săptămânii va avea loc duminică, de la ora 20:00, când vor putea fi urmăriți și doi foști concurenți. Antrenorii tuturor participanților sunt: Cătălin Cozma, Claudia Tiu și Bogdan Ioniță.

ADVERTISEMENT