Life

Babi Minune, reținut după ce a agresat un tânăr în plină stradă. Totul a fost filmat

Babi Minune, reținut după ce a agresat un tânăr în plină stradă. Întreaga scenă a fost filmată, iar manelistul a fost ridicat de polițiști.
16.06.2023 | 12:59
Babi Minune retinut dupa ce a agresat un tanar in plina strada Totul a fost filmat
Babi Minune, reținut pentru 24 de ore. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube Realitatea pe NET
ADVERTISEMENT

Babi Minune a fost reținut după ce a agresat un tânăr pe stradă. Întregul eveniment a fost filmat. Iată ce acuzații i se aduc artistului.

Babi Minune, reținut pentru 24 de ore

Babi Minune a fost ridicat de polițiști după ce a fost filmat agresând un alt tânăr. Totul s-a întâmplat pe 14 iunie, iar Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile care i se aduc lui Babi Minune sunt de tâlhărie calificată. Acestuia i s-a deschis un dosar penal. Pe filmare se vede cum Babi Minune se năpustește asupra tânărului.

„La data de 14 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Babi Minune și tânărul lovit ar fi prieteni

Acesta îl și lovește pe tânărul cu care este și apoi îi ia telefonul mobil din mână. Informațiile Observator arată că cei doi ar fi, de fapt, prieteni.

Aceeași sursă mai precizează că Babi Minune și cel atacat ar fi consumat substanțe aloolice, iar cearta s-ar fi produs pe fondul acestora. Babi Minune a încercat de mai multe ori să ia telefonul din mâna prietenului său.

ADVERTISEMENT

„În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, extras din comunicatul emis de Poliția Română.

Bărbatul atacat de cântăreț a depus plângere ulterior, iar polițiștii au mers să-l ridice pe Babi Minune, pentru a-i lua și declarații.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost ridicat din Sectorul 5 al Capitalei și dus la secție, unde a rămas pentru încă 24 de ore, fiind reținut.

ADVERTISEMENT
Tags: