Sport

„Bag mâna în foc pentru Colțescu!”. Dragomir, verdict în scandalul stenogramelor de la Rapid

Mitică Dragomir a discutat despre scandalul stenogramelor de la Rapid. Fostul șef LPF este de părere că Daniel Niculae a făcut o greșeală, iar Liviu Ungurean nu va face pușcărie.
29.03.2024 | 14:10
Bag mana in foc pentru Coltescu Dragomir verdict in scandalul stenogramelor de la Rapid
Mitică Dragomir, despre scandalul stenogramelor de la Rapid. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ancheta în care au fost implicați Daniel Niculae și Liviu Ungurean au apărut detalii din conversația celor doi. Dumitru Dragomir a oferit prima reacție legată de scandalul stenogramelor de la Rapid și a dat un verdict clar.

„Bag mâna în foc pentru Colțescu!” Dragomir, verdict în scandalul stenogramelor de la Rapid

În urma scandalului stenogramelor de la Rapid, imaginea lui Daniel Niculae a fost compromisă. Totodată, Liviu Ungureanu, zis și Bocciu, riscă o pedeapsă și mai mare după ce a făcut câteva amenințări la adresa organizatorilor de pe Giulești.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că Niculae a făcut doar o greșeală și că va trebui să nu repete acest lucru, iar despre Bocciu susține că nu va face și mai multă pușcărie.

În scandalul stenogramelor de la Rapid a fost implicat și numele lui Sebastian Colțescu. Iar fostul președinte LPF spune că arbitrul nu este genul de om care să ia parte la astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

“Ce să mă convingă? Sunt niște oameni care au vrut să facă spectacol pe stadion. Convingerea mea este că Bocciu nu o să pățească nimic, doar l-au speriat un pic. Nu îl bagă la pușcărie. Este directivă Europeană. Trebuie ca oamenii să înțeleagă că asta e pușcărie curată. Nu te mai iartă nimeni. 

Eu știu că în lege există și prevenția. Adică, prima dată îți dau o amendă și nu te bag la pușcărie din prima. S-ar putea ca acolo să fie și altceva. Din stenograme nu părea să fie și altceva.

ADVERTISEMENT

Să nu fi găsit armament. Dacă nu au găsit la Bocciu nu o să îl bage la pușcărie. Pentru lucruri de genul ‘te bat’ nu poți să bagi pe cineva la pușcărie, păi sunt bărbați. Așa e între bărbați. Dar dacă o spui cu răutate e altceva.

O să îi dea drumul după 30 de zile. Numai să nu fie altceva, că noi nu știm. Procurorii vin cu toate tâmpeniile înainte ca să învolbureze opinia publică”, a declarat Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, despre Daniel Niculae: “Nu l-aș da afară”

“După scandalul ăsta nu îl dădeam afară pe Daniel Niculae, dar nici nu îl premiam. Îl atenționam să respecte legislația în vigoare.

Și eu mai vorbeam cu arbitrii înaintea meciurilor. Nici pe timpul meu nu aveai voie, dar îi mai luam la masă. Le dădeam pachete. Și asta era interzis.

Bag eu mâna în foc pentru el, pentru Colțescu, că în viața lui nu a participat la vreun trucaj. Când auzeai de Colțescu… să nu te fi fluierat acasă. 

E tânăr și învață. De asta devii conducător după ani de zile. Le înveți pe toate, nu doar regulamentele. Pentru regulamente poți să ai pe unul lângă tine. Ai nevoie de unul ca acesta.

Președintele trebuie să asculte și de patron. S-a speriat. Nu va mai greși Niculae niciodată în viața lui. Și nu va mai vorbi direct cu galeria”, a mai spus fostul președinte LPF despre scandalul de la Rapid, în exclusivitate la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir, despre scandalul stenogramelor de la Rapid

ADVERTISEMENT