Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Băi Giani, tu nu faci marcaj, tu faci filaj!” Cea mai tare lecție predată în vestiar de Cornel Dinu

Giani Kiriță și Florentin Petre au relatat cea mai tare lecție predată în vestiar de Cornel Dinu. Foștii dinamoviști au povestit cu lux de amănunte.
10.12.2023 | 11:48
Bai Giani tu nu faci marcaj tu faci filaj Cea mai tare lectie predata in vestiar de Cornel Dinu
Giani Kiriță și Florentin Petre au relatat cea mai tare lecție predată în vestiar de Cornel Dinu. Foștii dinamoviști au povestit cu lux de amănunte.
ADVERTISEMENT

Florentin Petre și Giani Kiriță au relatat cea mai tare lecție predată de Cornel Dinu la Săftica. La FANATIK SUPERLIGA, cei doi foști dinamoviști au povestit cu lux de amănunte ceea ce au învățat de la legenda din Ștefan cel Mare.

Cea mai tare lecție predată în vestiar de Cornel Dinu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florentin Petre este cel care a deschis subiectul cu cea mai tare lecție predată de Cornel Dinu: “Aveam jucători gen Giani și care făceau sistemul acesta de rotație care să-l arunce mai repede în pancardele acelea cu reclame. Așa mi se pare un lucru normal. El știe foarte bine că a fost educat în stilul acesta.

ADVERTISEMENT

Dacă își aduce aminte când Nea Cornel (n.r. Cornel Dinu) a venit la Săftica îmbrăcat la patru ace, în costum, a plecat de lângă tabla de tactică și a făcut o alunecare pe covorul acela de s-a dus până în bucătărie”, a spus Florentin Petre.

În continuarea discuției, Giani Kiriță a mărturisit ce i-a spus legenda din Ștefan cel Mare, dar și ce altă metodă l-a mai învățat la Săftica: “Mi-a zis așa. ‘Băi Giani, ăsta nu e marcaj ce faci tu, e filaj. O singură dată dacă mai faci filaj pleci de unde ai venit. M-ai auzit?’. Și de atunci mă duceam după vârf și dacă se ducea la baie. Mă duceam după el.

ADVERTISEMENT

Altă dată, s-a enervat, pentru că trebuia să te facă să înțelegi și aplica toate metodele cu noi. Și atunci, dintr-o dată a sărit pe birou. ‘Uite așa trebuie să te duci, uite așa'”, a mai spus și Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță, furibund după discursul lui Burcă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIGiani Kiriță a avut și o reacție dură după discursul lui Ovidiu Burcă. Fostul antrenor al formației din Ștefan cel Mare a spus un lucru care l-a înfuriat.

ADVERTISEMENT

“Dinamo nu o să moară niciodată. Poate a zis-o la nervi și a vrut să zică altceva. Dinamo nu a murit și nu o să moară niciodată. Au fost și în liga a doua și nu au murit. El e supărat. Nu are voie niciodată să spună asta.

O dată cu promovarea și cu oamenii din conducere, el crede că poate să ducă acest Dinamo mai departe. Lucrurile au scăpat de sub control, oamenii sunt nepricepuți, mă refer aici la Nicolescu. N-are nicio treabă cu Dinamo. Cu spiritul dinamovist. Altfel, nu ai identitate”, a declarat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Petre și Kiriță, poveste marcantă alături de Cornel Dinu

ADVERTISEMENT