Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță, furibund după discursul lui Burcă. „Recunoști că nu mai controlezi vestiarul. Fii bărbat și pleacă!”

Giani Kiriță a avut o reacție dură după discursul lui Ovidiu Burcă de la conferința de presă care a avut loc după meciul FCSB - Dinamo, scor 1-0.
27.11.2023 | 15:03
Giani Kirita furibund dupa discursul lui Burca Recunosti ca nu mai controlezi vestiarul Fii barbat si pleaca
Giani Kiriță a avut o reacție dură după discursul lui Ovidiu Burcă de la conferința de presă care a avut loc după meciul FCSB - Dinamo, scor 1-0.
ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Dinamo nu a mai rezistat presiunii și a făcut câteva declarații surprinzătoare după înfrângerea cu FCSB. În urma conferinței, Giani Kiriță a avut o reacție dură după discursul lui Ovidiu Burcă. Analistul nu este de acord cu ceea ce a spus tehnicianul despre formația din Ștefan cel Mare.

Giani Kiriță: “Să fie bărbat, să ridice mâna și să plece”

Giani Kiriță este de părere că Ovidiu Burcă ar trebui să ridice mâna și să plece de la Dinamo. Analistul FANATIK susține că orice alt antrenor care ar fi fost în locul lui ar fi luat deja această decizie, având în vedere și rezultatele negative.

ADVERTISEMENT

“Cu tot respectul pe care îl am pentru Ovidiu Burcă și pentru ce a făcut pentru Dinamo, conferința asta este pe genul nu țin cu dinții, dar țin cu dinții. Asta nu înțeleg. Ai atâtea înfrângeri pe linie.

Când ești bărbat și ești antrenor, am spus-o mai de mult și tot aici, ridici mâna și pleci, pentru că ești depășit. Tu vestiarul nu îl mai controlezi. Singur o spui la conferința de presă că sunt jucători pe care ai vrea să îi ‘arunci’, dar nu ai cum, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Tu ai pierdut vestiarul echipei, ai atâtea înfrângeri, nu se întâmplă nimic pe mai departe. Trebuie să fii bărbat. Sincer o spun, orice bărbat care avea coloană vertebrală și era la Dinamo după atâtea înfrângeri pleca singur.

Nu trebuie să țină cu dinții. E un cerc acolo, la Dinamo, și niciunul nu o să-i dea pe alții afară. Și atunci, cine are de suferit? Dinamo. Pentru că tu ai înfrângeri, ai pierdut vestiarul, nu ai soluții”, a spus fostul dinamovist, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, furibund după discursul lui Burcă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Giani Kiriță a avut și o reacție dură după discursul lui Ovidiu Burcă. Antrenorul formației din Ștefan cel Mare a spus un lucru care l-a înfuriat pe fostul dinamovist.

“Dinamo nu o să moară niciodată. Poate a zis-o la nervi și a vrut să zică altceva. Dinamo nu a murit și nu o să moară niciodată. Au fost și în liga a doua și nu au murit. El e supărat. Nu are voie niciodată să spună asta.

ADVERTISEMENT

O dată cu promovarea și cu oamenii din conducere, el crede că poate să ducă acest Dinamo mai departe. Lucrurile au scăpat de sub control, oamenii sunt nepricepuți, mă refer aici la Nicolescu. N-are nicio treabă cu Dinamo. Cu spiritul dinamovist. Altfel, nu ai identitate”, a declarat Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Giani Kiriță, reacție după discursul lui Ovidiu Burcă

ADVERTISEMENT