News

Băiat de 17 ani, lovit de tramvai în Capitală. Care este starea adolescentului

Un băiat de 17 ani a fost lovit de un tramvai, luni dimineață, pe Bulevardul Timișoara din București. Minorul a fost dus de urgență la spital, fiind rănit.
23.05.2022 | 09:06
Baiat de 17 ani lovit de tramvai in Capitala Care este starea adolescentului
Minorul a fost transportat la spital. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un adolescent de 17 ani a fost lovit luni dimineață de un tramvai, în Capitală. Totul s-a întâmplat în jurul orei 7:25, pe Bulevardul Timișoara din București.

Copil lovit de tramvai în Capitală

Băiatul a suferit răni ușoare, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Circulația în zonă a fost blocată, pentru a se efectua cercetări, transmite Antena 3.

ADVERTISEMENT

Între timp, Societatea de Transport Public din Capitală (STB) a luat măsuri în privința acestei situații. A creat două linii de navetă pe care să se poată circula fără nicio problemă.

Nu este singurul incident în care este implicat un tramvai din București. Săptămâna trecută, de exemplu, un vehicul de acest tip a derait și a intrat pe carosabil, în intersecția dintre Șoșeaua Colentina și Strada Turmelor. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în timp ce o coadă de mașini s-a format.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, reprezentanții STB promiteau modernizarea liniilor de tramvai. Primele lucrări au început la ruta 41.

”Zilele acestea, prima linie de metrou ușor din București – linia 41 – este modernizată cu echipamente furnizare 100% de URAC. Lucrările sunt făcute pentru a pregăti calea de rulare pentru noile tramvaie, care vor sosi în București începând cu luna iunie. Se înlocuiesc gardurile de protecţie, se reface fundaţia de beton şi se repară peroanele.

ADVERTISEMENT

În prezent, se lucrează la înlocuirea gardurilor pe tronsonul Ghencea – Strada Braşov, urmând să fie realizate etapizat şi lucrările de refacere a fundaţiei de beton a acestora. Fundaţia de beton va fi refăcută pe tot traseul, aceasta fiind afectată în multe locuri de diferite lucrări, dar şi de accidentele auto care produc constant avarii la gardurile căii de rulare. Gardurile sunt montate pe timp de noapte, pentru a nu afecta circulaţia tramvaielor sau traficul auto”, transmitea pe contul personal de facebook Stelian Bujduveanu, viceprimarul Bucureștiului.

Panică pentru călătorii unui tramvai din Brăila, în urma unui scurtcircuit

În Brăila, călătorii unui tramvai au trăit momente de spaimă, duminică seara. Vehiculul a început să trepideze, în urma unui scurtcircuit. De altfel, a produs și pocnituri puternice.

ADVERTISEMENT

Întreg momentul a fost filmat de unul dintre pasageri, care a făcut imaginile publice. Nu s-au raportat victime.

”Arătați tuturor cât de sigure sunt tramvaiele noastre… Pun în pericol viața oamenilor!”, a transmis pasagerul care a filmat pentru Obiectiv de Brăila.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: