News

Băiat de 18 ani din București, dat dispărut. Le-a spus părinților că pleacă la munte, dar nu a mai revenit acasă

Este alertă în București, după ce un băiat de 18 ani a dispărut pe data de 8 octombrie. Unde ar fi fost văzut ultima dată
25.10.2023 | 15:00
Baiat de 18 ani din Bucuresti dat disparut Lea spus parintilor ca pleaca la munte dar nu a mai revenit acasa
Băiat de 18 ani din București, dat dispărut. Colaj Fanatik/ Foto Poliția Capitalei/ Hepta
ADVERTISEMENT

Băiat de 18 ani din București, dat dispărut. Tânărul le-ar fi spus părinților că pleacă la munte, însă nu a mai revenit acasă. De la momentul plecării și până în prezent, nu au mai reușit să ia legătura cu el.

Băiat de 18 ani din București, dat dispărut

Un weekend plin de distracție, așa se anunța finalul de săptămână în care Alexandru a plecat din București. Cel puțin așa le-a spus părinților. Pe 8 octombrie, băiatul ar fi plecat la munte. Însă, de atunci, mama și tatăl său nu mai știu nimic de el.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu au reușit să dea de băiat prin nicio modalitate, rudele au mers la poliție și au anunțat dispariția tânărului. Sesizarea a fost făcută încă din ziua cu pricina, de pe 8 octombrie 2023.

Însă, părinții au fost de acord ca acest caz să fie mediatizat acum câteva zile, pe 23 octombrie. Polițiștii solicită celor care dețin informații, cu privire la băiat, să le facă publice. ”La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent.

ADVERTISEMENT

La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, au transmis polițiștii din Capitală, cu privire la dispariția băiatului.

Mărăşescu Alexandru are 18 ani, 1.70 m și o greutate de 50 de kilograme. Băiatul are ochi căprui, păr șaten, fața rotundă, ten alb și constituție slabă. Ultima dată când a fost văzut purta pantaloni de trening bleumarin, hanorac negru, cu glugă, şapcă de culoare închisă și încălţăminte sport.

ADVERTISEMENT

Unde ar fi fost văzut ultima dată

Salvamontiștii care participă și ei la căutări spun că bucureșteanul de 18 ani ar fi fost văzut ultima dată într-o stație de autobuz din Sinaia, acum câteva săptămâni. „S-au analizat ore bune de înregistrări video dintr-o stație de autobuz din Sinaia.

Ar fi fost văzută o persoană care corespundea cât de cât descrierii, în speranța unui capăt de ață mai serios pentru localizare decât munții Bucegi. Din păcate, tot fără rezultat”, au transmis salvamontiștii din Sinaia, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Băiatul a fost căutat atât de salvatorii montani, cât și de voluntari. Au fost utilizate inclusiv drone și un elicopter care a survolat zona în care se presupune că a fost tânărul, însă un rezultat.

ADVERTISEMENT